vrijdag 21 juni 2013

essence trend edition “ticket to paradise”

1 opmerking:
 
      

Laatste oproep voor alle passagiers met een ticket to paradise! Met de trend edition “ticket to paradise” voert essence je mee naar prachtige kusten, tropische temperaturen en idyllische stranden waar plezier en relaxen perfect samengaan. Heldere kleuren als goud, oranje, fuchsia, paars, turkoois en azuurblauw geven je het ultieme zomergevoel terwijl de lichte, gelachtige texturen het gezicht een zomerse gloed geven zonder zwaar aan te voelen. Precies goed voor hoge temperaturen aan het strand of wanneer je uitgaat en de hele nacht danst! Naast de jelly oogschaduwen en transparante lipglosses zijn er twee highlights in deze trend edition. Shimmer powder met 3D print en een haarmascara in turkoois en paars! Deze ultratrendy zomerlook is verkrijgbaar vanaf half juni tot eind juli 2013! Kom mee naar het paradijs met .... essence!essence ticket to paradise – eyeshadow

Een diepblauwe zee en de gouden zon… Deze oogschaduw accentueert de ogen met intens turkoois, helder azuurblauw of zomers goud met een subtiele glans. De verkoelende geltextuur is ideaal voor warme dagen aan het strand en hoopt zich niet op in de plooitjes van de ogen. En wil je een intenser kleurresultaat, dan breng je meerdere laagjes aan. Open je ogen: en daar is de zomer! Verkrijgbaar in 01 dive with me to the island, 02 deep sea baby en 03 tropical heat.

Consumentenadviesprijs € 2,89
essence ticket to paradise – lipgloss

Eilandhoppen! De drie glosses in oranje, fuchsia en turkoois geven je lippen een tintje om je tropische look te onderstrepen. Met hun lichte glinstering en subtiele geur zijn het je ultieme metgezellen – en niet alleen voor op de Cariben. Verkrijgbaar in 01 sun said red, 02 my treasure island en 03 dive with me to the island.

Consumentenadviesprijs € 1,99
essence ticket to paradise – lipliner

Deze lipliners in warm oranje en intens fuchsia gaan zeker weten mee naar het eiland! Of je nu je lippen omlijnt of ze geheel inkleurt voor nog meer expressie – de lichte glossy textuur is supergemakkelijk aan te brengen en matcht perfect met de lipglosses. Verkrijgbaar in 01 sun said red en 02 my treasure island.

Consumentenadviesprijs € 1,39essence ticket to paradise – nail polish

Bestemming glossy nails… Deze kleurige, langhoudende nagellakken in turkoois, goud, oranje en fuchsia hebben semitransparante, gelachtige texturen waarmee je een coole, glossy wetlook creëert. Om een briljante indruk op het eiland van je dromen mee te maken! Verkrijgbaar in 01 ive with me to the island, 02 tropical heat, 03 sun said red en 04 my treasure island.

Consumentenadviesprijs € 1,89
essence ticket to paradise – shimmer powder

Zomerzon! De shimmer powder is een absolute must-have voor een natuurlijk glanzende teint. Het tovert prachtige gouden highlights op je gezicht en hals. Het 3D dessin met hibiscusbloesem en palmbladeren maakt dit it-product tot een echte eye-catcher! Voor gegarandeerd fun in the sun. Verkrijgbaar in 01 tropical heat.

Consumentenadviesprijs € 2,99

 
essence ticket to paradise – hair mascara
Two-tone hair! Deze coole trend voor de zomer geeft kleur aan je lokken! De haarmascara in paars en turkoois geeft het haar zomerse accenten en het is zó fun! De mascara is supergemakkelijk aan te brengen en om het te verwijderen hoef je het alleen maar uit te wassen. Verkrijgbaar in 01 rumble in the jungle en 02 dive with me to the island.
Consumentenadviesprijs € 2,99
essence “ticket to paradise” is verkrijgbaar vanaf half juni en juli 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

xoxo 
 
 


 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff