zondag 24 november 2013

Limited Edition “Feathers & Pearls” by CATRICE

2 opmerkingen:
 




De Roaring Twenties zijn weer terug! De befaamde gouden tijden van de 20e eeuw waarin alles veranderde - wilde feesten, spectaculaire revues, burlesque danseressen en Hollywoodiconen - vormen de inspiratie voor de mode van nu. Speelse charlestonjurkjes met pailletten, glitters en veren in combinatie met weelderige kapsels veroveren de catwalks. Limited Edition “Feathers & Pearls” by CATRICE maakt dit modebeeld compleet vanaf december 2013 t/m half januari 2014. Of je nu zoekt naar een extravagante touch voor elke dag of gaat voor een grootse entree voor de avond - deze make-up in elegant goud en zilver, mysterieus zwart en vrouwelijk rood heeft het allemaal!
Een feest van overdaad – by CATRICE!
 


Feathers & Pearls by CATRICE – Eye Palette
More is more. Het Eye Palette bevat vijf oogschaduwen, een cake-eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een handige duo-applicator. De oogschaduwtinten met glittereffect variëren van antraciet, zilver, goud en diamant en hebben een zachte textuur waarmee je een fantastische oogmake-up met een ware glam factor creëert! 
Verkrijgbaar in C01 Hollywood’s Golden Age. € 4,99





Feathers & Pearls by CATRICE – Clear Brow Fixing Pen
Show die wenkbrauwen! Mooi gevormde Hollywood style wenkbrauwen zijn gemakkelijk te  creëren met de Clear Brow Fixing Pen. Deze slimme pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt. Hiermee maak je elke oogmake-up bijzonder! € 2,89




Feathers & Pearls by CATRICE – Lashes for Gold
Dé twenties look: extravagante, perfect gevormd wimpers, gitzwart met subtiel gouden accenten. Combineer deze fantastische wimperlook met een weelderig golvend kapsel en een charlestonjurkje en laat het feest maar beginnen! Bevat een tubetje wimperlijm om eenvoudig en langdurig aan te brengen. € 3,99




Feathers & Pearls by CATRICE – Lash & Eye Sparkling Gel
Diamantschittering! Met de transparante textuur van de Lash & Eye Sparkling Gel geef je de puntjes van je wimpers of de binnenkant van de ooghoeken een sprankelend accent.
€ 3,39 




Feathers & Pearls by CATRICE – Skin Pearls
Fijne pareltjes. Nieuwe wegen voor traditionele parels: met innovatieve Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creëren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt. Ook individuele parels vormen een subtiel accent op de huid.
€ 3,59






 
Feathers & Pearls by CATRICE – Roaring Lip Colour
Très chic. deze superelegante lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De crèmige textuur geeft lippen een fabuleuze 1920's look! Verkrijgbaar in C01 Charleston’s Fame, C02 Roaring Red en C03 Josephine’s Joy. € 3,99






Feathers & Pearls by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Charlestonkleuren. Deze Ultimate Nail Lacquers met een stijlvolle dop in art deco design zien er niet alleen zeer elegant uit, zij bieden ook ultieme dekking en lange houdbaarheid. Ze komen in de mooiste kleuren van het seizoen: zilver, goud, roze, rood en zwart - sommige in uni, andere bevatten ultrafijne glittertjes. Verkrijgbaar in C01 Flapper Style, C02 Golden Twenties, C03 Charleston’s Fame, C04 Roaring Red en C05 Running Wild.
€ 2,99









Feathers & Pearls by CATRICE – Nail Sequins
Gouden regen! Deze elegante pailletjes in feestelijk goud en mysterieus zwart geven deze '20 look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Ze worden aangebracht over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen of ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Perfecte stijl! Verkrijgbaar in C01 Golden Twenties and C02 Running Wild. 
€ 2,99.




“Feathers & Pearls” by CATRICE is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België

Wat ga jij scoren uit deze limited edition?

xoxo 
 
 


 

 

2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt benieuwd naar deze LE, hij ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit echt een mooie LE, vooral dat oogschaduw palet wil ik zeker hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff