vrijdag 15 november 2013

PURE VERZORGING ZIT IN ONZE NATUUR

2 opmerkingen:
 


Etos introduceert Puur Natuur verzorgingslijn

 Dagelijks je lichaam van top tot teen verzorgen met producten die uitsluitend bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong én die ook nog eens een heerlijk ruiken? Dat kan! Etos introduceert een Puur Natuur-assortiment.
 

 De producten uit deze nieuwe verzorgingslijn bevatten geen parabenen, siliconen of kunstmatige geur- en kleurstoffen. Bovendien is het assortiment volledig NaTrue gecertificeerd*, wat garant staat voor hoogwaardige natuurlijke kwaliteit. Met de tien verschillende verzorgingsproducten reinig, hydrateer en voed je jouw huid met een verantwoord gevoel. En dat voor hele betaalbare prijsjes! De Etos Puur Natuur verzorgingsproducten vind je in het hand & body schap en zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 2.99.

Natuurlijke verzorging
De producten uit het Etos Puur Natuur-assortiment zijn zacht voor je huid, hebben heerlijke parfums en zijn dermatologisch getest. Dus extra vriendelijk voor jouw huid! Je kunt kiezen uit tien verschillende producten zoals bijvoorbeeld een rijke douchegel met biologische aloë vera en olijfextracten, voor een perfect verzorgde huid. Of een geurige badschuim, met biologische kamille- en appelextracten. Sluit voor een ultrazachte huid af met de voedende bodybutter met macadamia en shea butter. Pure verzorging voor jou, heel natuurlijk!



Etos Puur Natuur producten zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf slechts € 2.99.
Actie: van 25 november t/m 9 december ontvang je 25% korting op het hele assortiment. Prijzen zijn dan vanaf € 2.25.

2 opmerkingen:

  1. Mooie producten. Ik ga zeker een keer wat kopen binnenkort. Ben wel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit! Misschien eens wat van testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff