vrijdag 6 december 2013

Een prachtige decembermaand met Essence!

Geen opmerkingen:
 

Deze decembermaand wordt mooier dan ooit! Vanaf 1 december telt essence de feestmaand af tot de kerst met haar jaarlijkse interactieve adventskalender op www.essence.eu. 24 dagen lang maken deelnemers aan de kalender kans op prachtige essence prijzen! 
                       
Wereld van geur, kleur en verzorging
Achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en heerlijke verzorgingsproducten schuil. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van unieke setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2013. Als klap op de vuurpijl wordt op de laatste adventskalenderdag - 24 december – een superhoofdprijs verloot: een winkelwagen die tot de rand toe gevuld is met maar liefst 750 essence producten! 

Gloednieuwe essence website
De essence adventskalender is te vinden op de gloednieuwe essence website www.essence.eu. De site biedt een overzicht van alle essence producten, inspireert met cosmetica- en nagel tutorials en neemt je mee naar de allerlaatste make-up trends. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff