vrijdag 14 februari 2014

Review: HYDRO Silk van Wilkinson Sword

3 opmerkingen:
 
 
 
Een paar dagen geleden ontving ik de HYDRO Silk van Wilkinson Sword. Het nieuwste scheersysteem voor dames. Nou moet ik toegeven dat ik in de wintermaanden mijn benen niet zo vaak scheer als in de zomer. Maar wat vind ik van dit scheersysteem? 
 
Als eerst wat informatie over Wilkinson:
 
 
Zijdezachte gladgeschoren benen  geven een heerlijk gevoel. Maar zou het niet nóg fijner zijn als je scheersysteem ook gelijk je huid hydrateert? Met de nieuwe HYDRO Silk van Wilkinson Sword behoort dat vanaf nu tot de mogelijkheden. Dit scheersysteem hydrateert je huid tot twee uur na het scheren - langer dan welk ander scheersysteem op de markt* - en maakt je huid onweerstaanbaar zijdezacht. 
Na zeven jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling presenteert Wilkinson Sword met trots een nieuwe en frisse kijk op scheersystemen voor vrouwen. Voor de ontwikkeling van de nieuwe HYDRO Silk werd de meest geavanceerde technologie gebruikt en zijn duizenden consumenten geraadpleegd. HYDRO Silk is een scheersysteem met super glad scheerresultaat, waarbij  tegelijkertijd het vochtgehalte van de huid wordt aangevuld. Het resultaat? Een zijdezachte huid.
Vijf baanbrekende technologieën
Het speciaal ontwikkelde Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem bevat vijf baanbrekende technologieën:
Vochtinbrengend serum op basis van wateractivatie
 De scheerkop van HYDRO Silk bevat een uniek serum met zee-extracten en sheaboter, dat wordt geactiveerd als het in contact komt met water. Dankzij dit serum wordt met elke scheerbeweging het natuurlijke vochtgehalte van de huid aangevuld. Je huid profiteert hiervan tot maar liefst twee uur na het scheren, wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.
5 Curve-Sensing mesjes  
HYDRO Silk is het eerste scheersysteem voor vrouwen van Wilkinson Sword met vijf scheermesjes en geeft het meest gladde scheerresultaat tot nu toe. De vijfkoppige scheercombinatie is zo gemaakt – ieder blad zit apart vast – dat het zich moeiteloos aanpast aan de vrouwelijke vormen. De toppen van de mesjes zijn verder zo ontworpen dat je minder last hebt van het onprettige gevoel dat je soms kunt hebben als er aan de haartjes wordt getrokken om te worden afgeschoren. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het scheren en een bijzonder glad resultaat.

Unieke Skin Guards
De unieke ‘Skin Guards’ – ook wel huidbeschermers genoemd – zorgen er samen met de vijf  Curve-Sensing mesjes  voor dat huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. De Skin Guards trekken de huid glad en helpen zo voorkomen  dat deze tussen de mesjes komt. Zo krijg je een super glad scheerresultaat  met minder last van huidirritaties.  
Ovale mesjes cartridge
Het opvallende ovale ontwerp van het Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem maakt het mogelijk efficiënt te bewegen rond vrouwelijke vormen, waarbij je dankzij de smalle kop makkelijk kan navigeren rond gevoelige gebieden die extra aandacht en zorg vragen.

Ergonomische handgreep in ‘aqualook’
De ergonomische handgreep heeft een mooie ‘aqualook’ en zorgt er voor dat je altijd goed grip hebt, ongeacht waar je scheert. Het ontwerp zorgt er verder voor dat je het scheersysteem gewoon op een glad oppervlak neer kan leggen zonder dat het contact maakt met de ondergrond. Zo zijn je scheerbladen beschermd.
De mix van baanbrekende technologie in combinatie met een uniek ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke scheerervaring met verrassende voordelen. In tegenstelling tot andere scheersystemen zorgt HYDRO Silk voor je huid door het vochtgehalte tijdens het scheren aan te vullen. Dit zorgt voor een fijn gevoel, een glad resultaat én een huid waarvoor wordt gezorgd.
 
Wat vind ik er zelf van?
Zelf scheer ik mijn oksels elke dag onder douche. Vaak met een wegwerp mesje maar merk toch dat bij een wegwerp mesje niet alle haartjes goed worden mee genomen en er haartjes in het mesje zelf blijven hangen.
Bij deze van Wilkinson is dat absoluut het tegenover gestelde. Hij haalt gemakkelijk, zonder enige druk te hoeven zetten, alle haartjes weg. Nadat ik klaar ben met scheer spoel ik het mesje af onder de kraan en er blijft geen een haartje achter in het mesje.
Ik krijg er geen geïrriteerde huid van nadat ik mij heb geschoren met de HYDRO Silk van Wilkinson Sword en ik merk dat hij een stuk makkelijk over mijn huid glijd.
Kortom: ik vind het een super fijn scheersysteem en ben ook heel blij dat ik deze heb mogen ontvangen. Mocht met mesje bot of op zijn ben ik zeker van plan om een nieuwe te kopen!


Hieronder een foto van het scheersysteem en een close-up het mesje.


 
 
 


De Wilkinson Sword HYDRO Silk is verkrijgbaar  bij de drogist.
Adviesprijs:  € 13,99  voor het scheersysteem (inclusief één mesjes), € 14,99 voor een pakje met drie nieuwe mesjes.

3 opmerkingen:

 1. Wauw een hoop info! Hihi. Ik gebruik Mach 3 van Gilette, ja die voor heren. Vind ik fijner & zachter voor de huid, maar misschien lijkt dat alleen maar zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk artikel, hij zit er erg fijn uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice review thanks :)
  Today new post, Another way of wearing the maxi scarf from Zara
  Kisses from Spain, Kela

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff