vrijdag 4 januari 2013

Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE

5 opmerkingen:
 


Kersenbloesems, origami en kimono's. De Aziëtrend, geïnspireerd op de Geisha look is razend populair op de catwalks. Zwarte eyeliner en rode lippen zijn absoluut onderdeel van een look met zijden kimono's, boordloze jasjes en de spectaculaire schoenen die bij deze trend horen. Limited Edition ‘Neo Geisha’ by CATRICE is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern. De oogschaduwen zijn mat en glanzend, voor lippen en wangen zijn er kleurcrèmes en ogen worden opgemaakt met kohl en patch eyeliners. Neo Geisha is subtiel klassiek en tegelijkertijd artistiek. Neo Geisha is krachtig, mysterieus: een en al Geisha. Limited Edition ‘Neo Geisha’ is verkrijgbaar in februari en maart 2013.


Neo Geisha by CATRICE – Absolute Eye Colour
Gedenkwaardig. Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen - met en zonder glans - creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger.
Consumentenadviesprijs: € 2,89


C01 Japaneyese

C02 Discreet Artist

C03 Dance In Gion

 C04 Planet Tokyo

Neo Geisha by CATRICE – Kohl Kajal
Kohl Kajal in ultrazwart met zachte textuur verzekert je niet alleen van een fantastische eyeliner look, het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld. In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look! 
Consumentenadviesprijs: € 1,99C01 Ultra Black.

Neo Geisha by CATRICE – Patch Eye Liners
Kunststukjes. Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte symmetrische eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Trendsetters gebruiken deze patches ook om hun wenkbrauwen mee te accentueren. Deze extra speciale omlijsting voor de ogen is het absolute hoogtepunt van de Geisha look! Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.
Consumentenadviesprijs: € 2,99Neo Geisha by CATRICE – Lip and Cheek Colour
Fluweelachtig. De plezierige lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish - niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush. Consumentenadviesprijs: € 3,99


C01 Discreet Artist


C02 Picked Cherry Blossoms


C03 Madam Butterfly

Neo Geisha by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Briljant. De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van uni tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look.
Consumentenadviesprijs: € 2,69
 


C01 Discreet Artist


C02 Picked Cherry Blossoms


C03 Madam Butterfly


C04 Dance In Gion


C05 Planet Tokyo

Neo Geisha by CATRICE – Lip Brush
Accuraat. Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Speciaal geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour.
Consumentenadviesprijs: € 2,99Neo Geisha” by CATRICE is in februari en maart 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
 

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff