dinsdag 10 december 2013

NIEUW: PALMER’S HAND CREAM voor zijdezachte handen

2 opmerkingen:
 In de winter wordt  de huid droger als gevolg van temperatuurswisselingen, winterkou, droge vrieslucht en droogte van de c.v.. Handen hebben extra te lijden, want deze worden het meest aan de buitenlucht blootgesteld. En dat kun je voelen: een ruwe, droge, rode en jeukende huid is 's winters vaak een bron van ongemak. Een goede handcrème biedt dan verlichting en verzacht de huid. Palmer’s heeft twee nieuwe handcrèmes die handen vertroetelen in koude tijden! 

 
 

Palmer’s Cocoa Butter Formula Intensive Relief Hand Cream
Palmer's Cocoa Butter Formula Intensive Relief handcrème biedt effectieve en langdurige verlichting voor zeer droge, jeukende en geïrriteerde handen. De luxe, romige formule hydrateert intensief dankzij de toegevoegde urea, een ultieme moisturizer. Hoge concentraties cacaoboter, soja- en haverextracten verzachten en kalmeren de gevoelige en geïrriteerde huid. De unieke geurvrije formule brengt de huid  weer in perfecte conditie. Handen zien er verzorgd uit en voelen zacht, gezond en glad aan. Masseer de handen dagelijks naar behoefte met Palmer's Cocoa Butter Formula Intensive Relief handcrème. De formule is geur- en parabenenvrij. 
Consumentenadviesprijs: € 3,89

Palmer’s Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand Cream
Deze handcrème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de normale tot droge huid. Palmer's Cocoa Butter Formula Fast Absorbing handcrème biedt onmiddellijk verlichting voor droge, oncomfortabel aanvoelende handen. De lichtgewicht formule met pure cacaoboter werkt ultiem verzachtend en toegevoegde urea en glycerine hydrateren de huid intensief, zonder een vettig gevoel achter te laten. Handen zijn in no time weer  zacht, glad en mooi verzorgd. Ook deze formule is geur- en parabenenvrij.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

Palmer’s handcrèmes en het overige huidverzorgingassortiment zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogisterij.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff