vrijdag 17 januari 2014

essence trend edition “love letters”

3 opmerkingen:
 



Sweet love! Het wordt romantisch met essence vanaf februari t/m half maart 2014 met trend edition “love letters”. Met Valentijnsdag in aantocht en een vleugje nostalgie zijn liefdesbrieven het thema voor deze romantische look. De producten zijn ontworpen met liefde voor detail, leuk om te krijgen én leuk om te geven! Zachte pasteltinten en subtiele texturen doen de harten van alle beauties sneller kloppen. Je wordt onmiddellijk verliefd wanneer je het oogschaduwpalet met zes kleuren, de exclusieve stampy set voor nagels en het mini noteboek voor spontane dichtregels ziet. 
Zo verliefd! 




essence love letters – eyeshadow palette 
Eye love it! Het oogschaduwpalet biedt zes tinten waarvan vier zachte pastels, warm bruin en diep inktblauw waarmee je een variëteit aan looks creëert. Van romantisch tot feestelijk – altijd met de zachte glans van parels. Deze musthave voor je make-uptasje heeft een bijpassende duo applicator. Verkrijgbaar in 01 ever thine, ever mine, ever ours. 
€ 3,89




essence love letters – duo eye pencil
Je eigen handschrift. Dit potloodje bevat een potlood en een sponsapplicator. De textuur is gemakkelijk aan te brengen en de langhoudende, intense kleuren verzekeren je van expressieve eyeliner looks. Nu ook in de tinten nachtblauw en zilvergrijs. Verkrijgbaar in 01 inkheart en 02 grey-headed lovebird. 
€ 1,59





essence love letters – jumbo sheer stick
XOXO. Deze jumbostick in de vorm van een potlood verzorgt je lippen en geeft ze een vleugje kleur en een fantastische glans. Verleidelijke tinten als roze en perzik zijn eenvoudig aan te brengen en het potlood hoeft niet geslepen te worden, dankzij een handig draaimechanisme. Verkrijgbaar in 01 rosy in love en 02 dear peach.
€ 2,59





esssence love letters – highlighter powder
Mijn Valentijn: deze highlighter poeder is het geheime wapen onder de beautyproducten en geeft wangen een prachtige abrikozen teint met een subtiele glans. Alsof je verliefd bent! Met de imprint van een uniek liefdesgedicht. Een absolute must-have! Verkrijgbaar in 01 love poem. 
€ 3,39


 
essence love letters – nail polish
Verliefd op kleur. Vijf tinten voor superhippe nagels in pastelroze, hemelsblauw, zacht perzik, subtiel grijs en donker inktblauw. De donkerblauwe nagellak is ook zeer geschikt voor trendy stampy patronen op de nagels. Verkrijgbaar in 01 rosy in love, 02 I got a crush on blue!, 03 grey-headed lovebird, 04 dear peach! en 05 inkheart. 
€ 1,89



 





essence love letters – stampy set
Yes! Deze stampy set krijgt zeker een grote JA van alle tortelduifjes en nail art fans! Met de donkerblauwe nagellak creëer je hartjes met pijen en andere liefdevolle boodschappen op je nagels. Een verpakking bevat negen verschillende symbolen. Verkrijgbaar in 01 I’m on cloud nine. 
€ 2,99






essence love letters – powder papers
Onmisbaar in je tas! Deze flinterdunne papieren hulpjes zijn er voor de momenten waarop je ze nodig hebt! Ze absorberen overtollige talg en hebben een direct matterend effect dankzij de poeder die elk papiertje bevat. Het pakketje doet denken aan een liefdesbrief – romantisch! Verkrijgbaar  in 01 paper romance. 
€ 2,39



essence love letters – diary
More than words. Een spontane inval? Een gedicht? Een vriendschapsboekje? Met dit mini notitieboekje met romantisch design houd je alles bij! Ook heel geschikt voor liefdesboodschappen! Verkrijgbaar in 01 paper romance. 
€ 3,59




essence “love letters” is verkrijgbaar vanaf februari t/m half maart bij Kruidvat en Trekpleister.

xoxo

3 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar de sheer sticks :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De stampy set is schattig! Ik gebruik zulke dingen alleen nooit, haha. Helaas heb ik bij onze kruidvat deze S.E. nog niet zien liggen, eens in de gaten houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige collectie! Leuke post! Ik volg je nu.

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff