vrijdag 9 juni 2017

Catrice Travelight story

Geen opmerkingen:
 


Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de Limited Edition Travelight Story by CATRICE, die verkrijgbaar is in Juli 2017, doen  je hunkeren naar een zorgeloze vakantie en geven je het verlangen om de wereld te ontdekken. 


EYE SHADOW PALETTE Twaalf poeder oogschaduws met verschillende effecten, een spiegeltje en een applicator; alles vind je in dit must-have palet.
  Consumentenadviesprijs €6,99COOL & MATT LIP COLOUR Crèmige textuur gecombineerd met intensieve, matte kleuren. Met extra voordeel: een gaaf cool effect. Consumentenadviesprijs €4,99.LIQUID LINER Metallic, glossy pastelblauw en nachtblauw met een matte finish creëren expressieve oogmake-up stijlen.  Consumentenadviesprijs €2,99NAIL LACQUER Langhoudende nagellakjes met verschillende effecten in een unieke verpakking. Consumentenadviesprijs €2,59.

BLUSH & BRONZE
 Twee subtiele, glanzende nuances   blush & bronzer creëren een frisse en natuurlijk gebruinde teint.  Consumentenadviesprijs €4,99.

COOL & MATT PRIMER STICK
 Krijg een perfect matte teint met de Cool & Matt Primer Stick. Gebruik als basis onder foundation of individueel voor een frisse look.  Consumentenadviesprijs d €3,99.
RADIANT GLOW MIST Deze verfrissende spray geeft een subtiele glans – voor een fantastische zomerse gloed. Consumentenadviesprijs €3,99.


De collectie is van Juli verkrijgbaar. Wat staat er op jouw wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff