zaterdag 10 juni 2017

NIVEA Bronze Effect Body Lotion: voedende bodylotion voor een zomers kleurtje

Geen opmerkingen:
 


Geeft je huid binnen vijf dagen een natuurlijk bruine teint
Laat je huid het hele jaar stralen met NIVEA Bronze Effect Body Lotion. Deze makkelijk smeerbare en hydraterende bodylotion zorgt voor een natuurlijk gebruind effect dat intenser wordt als de lotion vaker wordt aangebracht. De huid wordt gevoed, voelt zacht en soepel aan en krijgt binnen vijf dagen een subtiel en egaal bruin kleurtje!Een natuurlijk bruine teint door actieve bestanddelen
De formule van NIVEA Bronze Effect Body Lotion bevat een combinatie van doeltreffende ingrediënten: DHA, druivenpitolie en ginkgo extract. DHA wordt gewonnen uit suikerriet en geeft de huid, wanneer het in aanraking komt met de eiwitten in de bovenste huidlaag, een natuurlijk bruine teint. De hoeveelheid DHA in NIVEA Bronze Effect Body Lotion bepaalt de intensiteit van de kleur: 2% voor de lichte tot medium huid en 2,5% voor de medium tot donkere huid. Omdat DHA alleen de bovenste huidlaag kleurt, houdt de kleur tot zeven dagen aan. Verder bevat NIVEA Bronze Effect druivenpitolie, dat hydraterend en herstellend werkt op de huid, en ginkgo extract gewonnen uit een plant met een antioxiderende en anti-aging werking. Zo geef je je huid direct een intensieve verzorging voor een heerlijk zachte huid.

Verkrijgbaarheid
NIVEA Bronze Effect Body Lotion is per direct verkrijgbaar bij de (online) drogisterij. Bronze Effect is beschikbaar in twee varianten: de lichte tot medium huid en de medium tot donkere huid voor een consumentenadviesprijs van € 9,99 (400 ml). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff