zaterdag 9 februari 2013

Believe it: essence en Justin Bieber samen op wereldtour

1 opmerking:
 

Beauty en muziek komen samen: essence is de officiële cosmeticapartner van de Justin Bieber “Believe”-Tour 2013.
essence vergezelt de 18-jarige megaster op zijn talloze concerten in de Verenigde Staten en Europa.



Behalve coole make-up stands bij geselecteerde concerten, biedt essence nog meer highlights aan: prijsvragen waarmee men kaartjes kan winnen, exclusieve Meet & Greets met Justin (compleet met reisarrangement en accommodatie), een gelimiteerde Trend Edition en goede doelenprojecten van Justin Bieber die door essence worden gesteund.



Met meer dan 15 miljoen verkochte albums, 48 miljoen fans op Facebook en ruim 3 miljard views op Youtube, is Justin Bieber een van de meest succesvolle jonge muzikanten van onze tijd. De in Canada geboren popster won al zeven American Music Awards en vijf European Music Awards, waaronder die van beste popartiest. Bovendien is hij de “meest gegooglede” persoon ter wereld.



Een succesvolle combinatie: met haar doelgroep is essence, het jonge cosmeticamerk, een perfecte match met de populaire zanger. Niet voor niets is essence marktleider (gebaseerd op verkoop in stuks) in 11 landen en overall het best verkopende cosmeticamerk in het lage prijssegment ter wereld*!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff