dinsdag 25 juni 2013

Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE

3 opmerkingen:
 

          


De volgende modestop: het zomerfestivalseizoen. Legendarische muziekfestivals als Coachella in Californië zijn populaire ontmoetingsplekken voor de internationale who-is-who. Modellen, acteurs en it-girls maken deel uit van de creatieve festivalscene. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks. Vanaf half mei t/m eind juni 2013 komt CATRICE met de Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl. Vier de zomer in prachtige blauwtinten met een denim look, helder flamingoroze, vervaagd groen en subtiele nudes. Met verrassende texturen en nieuwe zomerse must-haves zoals de Hydrating Bronzing Powder die de huid verzorgt en haar tegelijkertijd een zonnige gloed geeft.



Hip Trip by CATRICE – Eye Shadow Palette
Met deze line-up wordt zeker de toon gezet: met de zes kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Denim, flamingo en groen hebben een bijzonder batik effect waarmee je zowel subtiele als spectaculaire make-up looks creëert. De zachte texturen hebben zowel matte als shimmer-effecten. De praktische duo-applicator garandeert een perfecte, professionele look.
€ 4,99
 
C01 Haunting Melody. 


Hip Trip by CATRICE – Hydrating Bronzing Powder
De hit van deze zomer: Hydrating Bronzing Powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint. Verfris je festival glow met deze absolute zomerse must-have. In één zonnige tint.
 € 4,59  
 



Hip Trip by CATRICE – Sheer Lip Colour
Kleurenfestival voor de lippen. De Sheer Lip Colour heeft een hoog gepigmenteerde, transparante geltextuur die zorgt voor rijke maar subtiele resultaten. Deze prachtige lipkleuren voelen licht aan op de lippen en geven ze een verzorgde, glossy look.  € 3,99


C01 The Salmon Dance


C03 Nude & Rude


C02 Wheels on Fire

Hip Trip by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Meet & greet. Ultieme langhoudende texturen, ultieme dekking, ultiem heldere kleuren – Ultimate Nail Lacquers hebben trendy kleuren om elk festival te rocken. Denim blauw, mintgroen, nude, zalm of flamingo – deze nagellaken stelen de show.
€ 2,99
C05 Nude & Rude


C04 Wheels On Fire


C01 Blue Highway


C03 The Salmon Dance


C02 Green Days

Hip Trip by CATRICE – Satin Blush
Warming up op de main stage. De Satin Blush zorgt voor een mooie blos op de wangen, zelfs zonder te headbangen. De lichte textuur is gemakkelijk aan te brengen en met de vingertoppen uit te werken totdat het versmelt met de huid. Met de heldere flamingoroze blush breng je een subtiel blosje aan. En gebruik je meer laagjes, dan wordt je blush steeds krachtiger. Zo snel en gemakkelijk kan een beauty make-over gaan.
€ 3,99


C01 Light My Fire


Hip Trip by CATRICE – Passport Cover
Goede reis! Hip Trip heeft een beschermend paspoorthoesje voor de festival jet-setter – en alle andere reizigers – die graag hun paspoort in een accessoire omtoveren. En door de felle kleur raakt het niet snel kwijt!
€ 4,99
 





“Hip Trip” by CATRICE is vanaf nu t/m eind juni 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Waar heb jij je oog op laten vallen?

xoxo




3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff