maandag 8 juli 2013

Top innovatie: essence gel nails at home

1 opmerking:
 Alle veelvoorkomende nagellakproblemen zijn nu eindelijk opgelost. Geen zorgen meer over beschadigde of afgeschilferde lak. In plaats daarvan kun je je verheugen op langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk kunnen worden verwijderd! Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe "peel off gel base" formule die speciaal voor essence werd ontwikkeld en die onder de essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Sensationeel: dit unieke concept werkt met alle essence colour & go nagellakken. 
 

Doe het zelf! Vanaf september 2013 kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met essence gel nails at home

 • Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijjk is aan te brengen
 • Eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren nagellak
 •  Gemakkelijk te verwijderen - de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken
 • Houdt tot tien dagen lang

  HOE GA JE TE WERK?

  Voorbereiding

  Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer zorgvuldig aan op elke nagel - vanaf de nagelriem tot de tip - voor een optimaal eindresultaat. 
  nail file € 1,99, cleanser € 2,59 en primer € 2,59.

   

  Aanbrengen:

  Breng een ruime hoeveelheid peel off gel base op de vier nagels aan.
  Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels.
  Houd de nagels vervolgens gedurende 60 seconden onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Herhaal deze stap voor de duimnagels. 
  Peel off gel base  € 2,99 en LED lamp € 24,99.

 Kies je look:

Voor een natural french look:
Breng een dikke laag french gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat je de top coat op het gehele nageloppervlak aanbrengt. Verwijder eventuele restjes van de huid of nagelriemen. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Het resultaat: een fabulous french manicure. 
French gel top coat € 2,99.Voor een colour look:

Veeg nadat de peel off gel base droog is (NIET onder de LED lamp drogen!) elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen. Breng daarna de gewenste kleur essence nagellak aan en laat deze drogen (NIET onder de LED lamp). Wacht tot de nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint.
Breng een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Verwijder overtollige gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn een feit!   
Clear gel top coat € 2,99.
Belangrijk: Breng de essence gel nails at home producten eerst op de vier vingers aan en droog ze onder de LED lamp, herhaal de stappen apart voor de duimen. Het is belangrijk dat de nagel in zijn geheel bedekt is met de gel, van de nagelriem tot de uiteinden. Er kunnen
gelrestjes op de huid of nagelriemen achterblijven. Zorg dat je deze verwijdert met een rosewood stick en cleanser voordat je de gel laat drogen onder de LED lamp. 

Gemakkelijk te verwijderen:

Om te verwijderen een hoekje van de gelnagel losmaken en de gel van de nagel trekken!

Extra tip: Je kunt elke mogelijke essence colour & go nagellak aanbrengen over je natural french of colour look gelnagels en deze weer verwijderen met acetonvrije nagellakremover. De gelnagels blijven intact en je kunt je nagelkleur toch aanpassen wanneer je maar wilt.

Ook je handen verdienen de beste zorg. Verwen ze na de manicure met de superverzorgende en snel intrekkende super rich handbalm € 2,59 Om kennis te maken met essence gel nails at home is er een essence gel nails at home starter kit voor beide versies met de volgende inhoud:
·        essence gel nails at home primer
·        essence gel nails at home peel off gel base
·        essence gel nails at home cleanser
·        essence gel nails at home french gel top coat of essence gel nails at home clear gel top coat
De essence gel nails at home starter kit colour look en de essence gel nails at home starter kit natural french look zijn verkrijgbaar voor  € 9,99 per stuk (consumentenadviesprijs).

essence gel nails at home producten zijn perfect afgestemd op de essence LED lamp. De essence LED lamp met automatische 60-seconden power-off mechanisme is niet inbegrepen bij de starter kits en kost € 24,99 

 

Essence gel nails at home is verkrijgbaar vanaf september 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

En..... is dit iets voor jou?

xoxo 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff