woensdag 25 september 2013

Essence trend edition “metal glam”

1 opmerking:
 


Het najaar wordt metallic sprankelend met essence. In november en december 2013 creëer je indrukwekkende looks mét glamour factor, met de essence trend edition “metal glam”! In de aanloop naar de feestdagen kun je alvast lekker ‘over de top’ gaan en sprankelen met goud, zilver, brons, paars, abrikoos en groen – alles met een metallic effect. Bovendien biedt deze trend edition ware must-haves zoals de stick on eyeliner in dramatisch roze-goud en zilver, een blush met een verrassende metallic
finish en stick on jewels die prachtig staan op de huid. Metallic is zo glamourous!
 
 



Essence metal glam – eyeshadow
Platinum power! De hooggepigmenteerde metallic oogschaduwen in goud, paars, groen en brons geven een intense, stralende oogmake-up met sterallure! Verkrijgbaar in 01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04 golden eye.
€ 2,59.






Essence metal glam – stick on eyeliner
Stick on eyeliners zijn echte blikvangers, maar met deze steel je absoluut de show! De zelfklevende, herbruikbare eyeliner in zilver en roze-goud tinten zijn absoluut onmisbaar bij een glamourlook! Verkrijgbaar in 01 petal to the metal.
€ 1,99.




Essence metal glam – lipgloss
Ga voor gloss! Deze prachtige lipglosses geven de lippen een onweerstaanbare glans, in trendy tinten paars, bordeauxrood en abrikoos. Een mix van kleurpigmenten en ultrafijne glansdeeltjes geeft een metallic prisma-effect op de lippen. Bovendien bieden de metal glam lipglosses perfecte dekking. Wow factor gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 petal to the metal, 02 best dressed en 03 glam-me.  
€ 1,99. 






Essence metal glam – blush
Een stralend gezicht! De glanzende en crèmige blush versmelt met de huid en geeft deze een poederfinish met een subtiele metaalglans. Verkrijgbaar in een mooie abrikoostint, 01 glam-me.
€ 2,89. 




Essence metal glam – highlighting powder
De ultralichte, witgouden highlighting powder heeft een zachte, crèmige textuur en subtiele glanspigmenten die je gezicht direct een frisse, stralende glans geven. Verkrijgbaar in 01 gold digger.
 € 2,99.



  


Essence metal glam – nail polish
Nagels van staal! – geen probleem met deze langhoudende nagellakken in de kleuren brons, paars, groen en goud, elk met een cool metallic effect. Verkrijgbaar in 01 steel-ing the scene, 02 petal to the metal, 03 glamour girls en 04 gold digger. 
€ 1,89.







Essence metal glam – gold topper
(Bijna) echt goud is supercool! Deze topcoat met een hoge concentratie gouddeeltjes geeft nagels een extra glamour-finish. Ultiem cool! Verkrijgbaar in 01 steel-ing the scene.
€ 1,99.




Essence metal glam – nail sticker
Staal, aluminium of zilver? Deze metallic hoogglans nagelsstickers breng je zo aan op de nagels en zijn simpel weer te verwijderen. Breng na het aanbrengen een topcoat aan voor een langhoudend effecy.  Verkrijgbaar in 01 silver star, 02 she’s so glamorous en 03 glam-me.
€ 1,99.





Essence metal glam – stick on jewels
Bling bling, baby! De stick on body jewels zijn exact de glamourtools om je lichaam mee te versieren. Breng de stick on jewels aan op een goed zichtbare plek en glamourlook is compleet! Verkrijgbaar in 01 she’s so glamorous.
€ 1,99.



Essence “metal glam” is vanaf vanaf november t/m half december 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat in België en in december 2013 bij Kruidvat en trekpleister in Nederland.

1 opmerking:

  1. Ziet er best mooi uit! Maar bij Essence is het toch altijd afwachten naar hoe de producten er in het echt uitzien. Vaak valt dat toch wat tegen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff