vrijdag 27 september 2013

Happy Friday!

4 opmerkingen:
 
Vandaag was ik door Eindhoven aan het struinen op zoek naar nieuwe trend voor de herfst.
Terwijl ik in de etalages aan het kijken was viel me op dat het niet zo zeer ging om wat er hing aan kledingstukken, maar dat het vooral ging om de stof waarvan het kledingstuk was gemaakt. Of het nu bont, leer, pailletjes of een dieren/azteken print was maakt niet veel uit. Als je er zelf maar je eigen draai aan geeft. Dat is dus waar het deze herfst, en bij mij altijd, om draait. 




Bont jassen
Bontjassen zijn een echte hit dit seizoen, wat ik ook terecht vind want ze kunnen zo stoer maar tegelijk ook zo vrouwelijk zijn ! Of je nu van een korte, dikke vacht houdt of van een met lange haren het maakt allemaal niet uit. Alles kan dit seizoen. Zacht, warm en hij bijt niet ! Wie wil er nou niet zo'n furry friend ? Ik vond laatst een oude bontjas van mijn moeder, die fashionista bewaart gelukkig alles ! Deze komt ook zeker snel op mijn blog te staan !



De Grunge look is ook helemaal terug. Al op verschillend catwalks gespot (Saint Laurent, Dries van Noten en Phillip Lim) en opgepakt door verschillende bloggers. De bloggers houden het meestal simpel met een ruitjes print en cut out boots, maar laten we ook zeker de leren jacks en broeken/leggings niet vergeten ! De laatste waren vorig jaar winter ook al een hit en komen ook dit jaar weer terug. Zo kun je dit seizoen in bijna iedere winkel wel een ruitjes blouse, broek of rok krijgen, bijvoorbeeld bij de Zara of Pull and Bear. De Zara heeft dit seizoen ook een mooie geruite jas in de collectie zitten, zeker het checken waard !
Verder heb ik ook vaak de sjaal met azteken print voorbij zien komen via verschillende webshops hier in Nederland. Ze hebben allemaal een andere sjaal in iedere kleur die je maar kunt bedenken, dus voor ieder wat. Persoonlijk ben ik hier nog niet zo'n fan van deze sjaal. Ik ben wel gek op sjaals die je zo 100 keer om kunt slaan, maar dit ben ik nog niet echt leuk gaan vinden. De sjaal hieronder komt van de webshop Follow Fashion (http://shop.followfashion.nl/) 


Verder kom ik nog veel a-symetrische rokjes tegen op webshops als nelly.com en ook de skort zit weer vollop in nieuwe collecties. Er zijn nog meer blijvertjes dit seizoen zoals de sneakerwedges, een bekend fenomeen in de tussentijd. Isabel Marant heeft weer een helemaal nieuwe lijn uitgebracht met o.a. Panterprint ! Ook zullen de studs niet weg te slaan zijn dit seizoen. Ik heb ze vooral op schoenen gespot, maar ook op kleding is het super cool.  

Door Joy Ketel van joynspice.blogspot.nl 

Wat vind jij van deze trends? Iets voor jou?
 
xoxo

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het leuke trends! Vooral de leren broeken zijn mijn favoriet! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze trends erg leuk en ze passen zeker bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als jullie dit een leuk artikel vinden kunnen jullie hier meer vinden : http://joynspice.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff