woensdag 15 januari 2014

Limited Edition “Celtica” by CATRICE

1 opmerking:
 


Mystiek. Magisch. Celtica. Vloeiend zijde, fijn kant en laagjes van fijne tule veroveren de catwalks dit seizoen. Haute Couture jurken betoveren het publiek en zorgen voor een vrouwelijke, romantische wereld met zachte, bijna transparante details. Keltisch geïnspireerd en daarmee gebonden aan de natuur en omgeven door een vleugje mysterie. Limited Edition "Celtica" by CATRICE weerspiegelt deze trend in beauty items van half januari t/m eind februari 2014. Taupe, paars en lavendel worden gecombineerd met fris perzik en helder koraal. De absolute must-have van deze Limited Edition is de Multicolour Highlighter met een mat, licht parelglanzend effect die de huid laat stralen. 
Celtica - by CATRICE.




Celtica by CATRICE – Baked Eyeshadow
De rustieke, gebroken structuur van de Baked Eyeshadow ziet er bijzonder fraai uit en geeft een perfecte dekking. De oogschaduw kan zowel droog als vochtig worden aangebracht en is verkrijgbaar in vier schitterende kleuren. Twee aardse natuurtinten in beige-goud en beige-bruin, een diep paars en een koele lavendel. Verkrijgbaar in C01 Paralilac, C02 LOVEnder, C03 Celtic by Nature en C04 The Secret Door.
€ 3,89

 

 






 

 

 


Celtica by CATRICE – Cream To Powder Blush
Beautygeheim. Eerst is het crèmig, dan poederachtig. Deze blush geeft de bleke winterhuid een fris accent in helder koraal of perzik. De romige textuur is gemakkelijk met de vingers aan te brengen en voelt aangenaam licht en poederachtig aan op de huid. Verkrijgbaar C01 Pinkadoxa en C02 Love, Peach & Harmony Harmony. 
€ 3,99





Celtica by CATRICE – Multicolour Highlighter 
Reflecterende deeltjes. De zijdezachte, geperste poeder met een decoratief bolletjespatroon combineert Celtica tinten voor een stralende teint met een subtiel parelmoereffect. De lichtreflecterende pigmenten transformeren op de huid van multicolour naar Haute Couleur. Verkrijgbaar in C01 Far And Beyond. 
€ 5,59




Celtica by CATRICE – Sheer Lip Colour
Deze lipstick met gel-achtige textuur biedt subtiele kleur met een zachte glans. Voelt aangenaam op de lippen en bevat pure pigmenten in trendy koraal, perzik en nude. Verkrijgbaar in C01 Pinkadoxa, C02 Love, Peach & Harmony en C03 Celtic 
by Nature.
€ 3,99 







Celtica by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer 
De doppen van Ultimate Nail Lacquer zijn geïnspireerd op Keltische kunst. De kleuren variëren van paars, lavendel en roze tot fris perzik. Ideaal voor een mysterieuze nagellook met een gel glans. Dankzij het extra brede reservoirkwastje, is de nagellak zeer gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Paralilac, C02 Pinkadoxa, C03 Love, Peach & Harmony en C04 LOVEnder.
€ 2,99







Celtica by CATRICE – Celtic Nail Flakes
3D kunst. De Nail Flakes in een kleurenmix van roze tot magenta breng je aan op de nog vochtige, pas gelakte nagels. Strooi een kleine hoeveelheid van de Nail Flakes in het dekseltje en doop daar de zojuist gelakte nagel in. Breng vervolgens een transparante topcoat aan. Keltische magie op de nagels! Verkrijgbaar in C01 Pinkadoxa. 
€ 2,99





“Celtica” by CATRICE is vanaf half januari t/m eind februari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en
Trekpleister.

xoxo


1 opmerking:

  1. Leuke collectie! Zodra ze er zijn, ga ik de perzikkleurige lippenstift halen. Ik ben ook erg benieuwd naar de cream to powder blush. Hoop dat je ze nog gaat reviewen!

    Groetjes,

    Loes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff