vrijdag 12 oktober 2012

Revlon lipbutter Creamsicle

1 opmerking:
 

Op youtube zijn deze revlon lipbutters echt een hype. Ik was er zo nieuwschierig naar en kocht er dus een op ebay. Moet je hype geloven of niet?De lipbutters zijn verzorgende en verzachtende lippenbalsems die je lippen hydrateren. Ze bevatten onder anderen sheaboter, mangoboter en kokosolie. 3 Ingredienten die je lippen zacht maken.

Er word over de lipbutters gezegd dat ze goed gepigmenteerde lippenbalsems zijn maar goed gepigmenteerd vind ik deze kleur niet. Misschien dat de fel gekleurde wel goed gepigmenteerd zijn maar deze kleur geeft alleen een heel klein glansje op je lippen. De kleur zelf is ver te zoeken.De Revlon lipbutter heeft een heel subtiele standaard balsem geur maar hij is niet overheersend. Hij geeft totaal geen plakkerig of glibberig gevoel. Je merkt niet dat hij op je lippen zit wat wel een plus vind.


Toch ben ik een klein beetje teleurgesteld in deze lippenbalsem. Ik had er veel meer van verwacht. De pigmentatie is matig en ze blijven niet lang op je lippen zitten.
Mijn mening: Je moet niet altijd de hype geloven.


Ik heb hem op ebay gekocht voor 3 euro inclusief verzendkosten maar ze zijn ook bij Whekamp te verkrijgen voor 10,50 euro per stuk

Heb jij de Revlon lipbutter al geprobeerd?

xoxo

1 opmerking:

  1. Ik heb er twee en ik vind ze wel leuk :-), en mijn geven wel een goede pigmentatie.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff