zaterdag 13 oktober 2012

Why do you wear makeup???

3 opmerkingen:
 
Op youtube kwam in de why do you wear makeup tag tegen. Een intressante tag. Persoonlijk vind ik tags wel leuk om te lezen of zien want zo kom je meer te weten over de persoon zelf. Deze tag heb ik voor jullie ingevuld.


1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Dat weet ik nog heel goed. Ik zat in groep 8 en m'n moeder had een mascara van het merk Theater. Die mascara mocht ik van haar hebben. Omdat ik altijd vrij jongens-achtig was, dacht mijn moeder dat make-up niks voor mij was. Ik ben toen gaan "klooien" met die mascara en vond het wel leuk. Ook had ik toen voor mijn verjaardag een creme oogschaduw van de Hema gekregen en ben daar ook mee gaan expirimenteren. Ik bracht die oogschaduw altijd aan met een wattenstaafje. Geen idee waarom eigenlijk. Zo ben ik begonnen met het dragen van make-up.

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Duf. Klinkt heel gek maar wanneer ik make-up draag voel ik me een stuk wakkerder. Ik denk dat dat komt omdat ik vrij donkere kringen onder mijn ogen heb en als ik make-up draag, zie je die donkere kringen een stuk minder.

3. Wat vind je leuk aan make-up?
De diversiteit en het verschil wat een klein beetje make-up al kan maken. Je kan zo veel kanten op met make-up en je kan iemand totaal onherkenbaar maken. Eigenlijk kan je doen wat je wilt en dat vind ik leuk aan make-up.

4. Wat zijn je "holy grail" items?
Dat zijn concealer: omdat je met bijna alles kan camoufleren met concealer en je huid er egaal uit kan laten zien. Lippenbalsem: ik ben gek op lippenbalsem, bijt veel op mijn lippen dus mijn lippen kunnen het goed gebruiken en als laatste mascara: met mascara zie ik er wakkerder uit dus het geeft me een openblik en ik hou van mooie lange wimpers.

Dit was de why do you wear makeup tag. Ik vond het leuk om deze tag in te vullen en ik vraag aan jou of jij deze vragenlijst ook in wilt vullen?

xoxo

3 opmerkingen:

 1. Leuke tag+leuk ingevuld! ;)
  misschien dat ik hem wel een keer overneem!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een leuke tag, zal hem zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hem ook ingevuld, check hem bij mijn blog: www.bewhatyouwanttobex.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff