donderdag 18 oktober 2012

urban decay 24/7 shadow pencil stash

9 opmerkingen:
 
                                              
                                         
 
Tijdens de 3 voor 10 actie bij Sephora heb ik de urban decay 24/7 shadow pencil stash gekocht. Ik wilde ze al heel lang maar zat steeds te twijfelen. Tijdens de sale was er 30% korting op dit setje dus toen kon ik ze niet meer laten liggen.

                                   

De urban decay 24/7 shadow pencil stash komt in een leuk doosje wat je leuk cadeau kan geven. De kleuren die in dit setje zitten, zitten ook in de vaste collectie dus je kan ze ook los kopen maar dan ben je duurder uit. De potloodjes los kosten 22,00 euro per stuk. Ik heb voor dit setje 24,00 euro betaald.

                           
                        v.l.n.r Delinquent, Rehab, Juju, Sin, Clash
De potloodjes zijn romig en super goed gepigmenteerd. Nadat je ze hebt aangebracht kun je ze makkelijk vervagen. Als ze eenmaal zitten gaan ze nergens heen. Zelfs zonder oogschaduw basis gaan ze niet in de arcadeboog zitten.

                                        
Terwijl ik de swatch maakte brak het puntje van Clash er af terwijl ik amper druk zette. Heel er zonde en jammer. Ik heb geprobeerd het puntje er weer op te zetten maar is er echt helemaal vanaf dus ik moet het potloodje slijpen.

De urban decay 24/7 shadow pencil stash heb ik gekocht bij de Sephora. Ik weet niet of dit setje nog steeds te koop is maar je kunt ze ook los kopen.

Wat is jou ervaring met de urban decay 24/7 pencil?

xoxo

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ze zien er wel super leuk uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de pencils zelf nog niet gebruikt, misschien dat ik hem ga aanschaffen, het roze potlood is in ieder geval erg mooi. Ik verbaas me meer over het prijsverschil tussen een los potlood en een set...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal was dit setje 30 euro maar ik heb hem met korting gekocht. Rond de kerst komt Urban Decay altijd met zulk soort setjes en de prijzen verschillen idd enorm met een los potlood daarom is dit een mooie kans om de potloodjes eens uit te proberen ;)

   Verwijderen
  2. Dan nog :P. Jij zegt dat een los potlood €22, als je er vijf koopt is dat uiteindelijk veeeeel meer dan de originele €30.

   Verwijderen
  3. Dat klopt, daarom kan je ze beter in een setje kopen dan los.

   Verwijderen
 3. Jammer dat ie zo snel stuk gaat, maar 'k vind de kleuren wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad prachtig!! Het is alleen bij de blauwe dat het puntje eraf is, bij de andere niet. Maar even slijpen en hij doet het weer ;)

   Verwijderen
 4. Die kleuren zijn prachtig, goede pigmentatie. Wel jammer dat die punt er al van is :s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad jammer, maar even slijpen en hij doet het weer ;)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff