dinsdag 4 december 2012

Pupa Milano Vamp! mascara

Geen opmerkingen:
 

In de Beautybox ontving ik deze Vamp! mascara van Pupa Milano.
Benieuwd naar wat ik er van vind?

Dit is wat de Beautybox over de mascara zegt:

"Laat je wimpers tijdens de feestdagen goed tot zijn recht komen met deze mascara van Pupa Milano. Door de speciale vorm hecht de mascara beter aan de borstel. VAMP! geeft je wimpers een overdreven en absoluut vollere oogopslag. Zelfs de korste en meest lastigste wimpers worden bereikt met de ronde top van de borstel.
De mascara van Pupa Milano bestaat uit plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen. Deze zorgen voor een rijke en cremige textuur met een zeer structurerende kracht.
Met VAMP! creeer je direct het effect van valse wimpers. De wimpers zijn vol, stevig en extra gevuld. Een oversized volume, keer op keer".Zoals je op de foto hierboven kunt zien loopt het borsteltje in het midden smaller en zijn beide uiteinden iets breeder. Doordat de uiteinden ietsjes breeder zijn pakt deze mascara gemakkelijk je buitenstende en binnenste wimpers goed mee.


Ik ben erg onder de indruk van deze mascara. Met 2 laagjes zit doet deze mascara al heel goed zijn werkt. Hij maakt mijn wimpers lang, vol en scheid mijn wimpers ook nog eens heel mooi.
Het enige nadeel aan deze mascara is dat hij niet waterproof is. Met een klein traantje loop deze mascara al uit.

Deze mascara is op de website van de beautybox te bestellen en kost 16,95 euro.

Ben jij al bekend met deze mascara?

xoxo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff