donderdag 18 april 2013

Muziek uit de jaren 90

1 opmerking:
 
P3ygtqqzo64_large

Vandaag iets totaal anders dan beauty. Namelijk muziek uit de jaren 90. Ik zelf ben geboren in 1989 en ik luister nog vaak naar muziek uit de jaren 90.
Vandaag heb ik een aantal nummer uit de jaren 90 voor jullie op een rijtje gezet.
Veel Luister plezier ;)We beginnen met 2 unlimetid met no limit. Ik zat nog op de basisschool met ik heb de cassettebandjes van 2 unlimetid helemaal grijs gedraaid.
Vroeger gingen we in de zomer vakantie altijd naar de camping. UB40 metgirl i want to make you sweat..  was in die tijd een grote hit.


2 Brothers On the 4th Foor

Dj Paul Elstak


Ik was helemaal fan van de Happy Hardcore muziek. Ik heb ook jaren op nike air max gelopen en stiekem kan ik ze nog niet weg gooien ;)

In het rijtje van de Happy Hardcore kunnen de Party Animals natuurlijk ook niet ontbreken.Captain Jack. Ook Captain Jack kan niet missen. De cassettebandjes hiervan heb ik ook helemaal grijs gedraaid.Venga boys, wie kent ze niet!!?De macarena, wie kent het dansje nog?En wat natuurlijk ook als paddenstoelen uit de grond schoten waren de girl- en boybands natuurlijk!!

Backstreet Boys


Spice Girls


FiveBlue


Britney SpearsIk hoop niet dat de lijst al te lang is geworden maar ik bleef maar liedjes tegen komen. Ik heb eigenlijk nog een hele was lijst dus misschien dat ik wel nog een keer zo'n lijst maak (als jullie dat leuk vinden natuurlijk)

Laat me even weten of je nog een keer zo'n soort artikel wil zien of niet.

xoxo

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff