zaterdag 20 juli 2013

Tips voor jouw portemonnee

2 opmerkingen:
 


                                       


Er zijn van die momenten, waarop je veel te besteden hebt. Je hebt bijvoorbeeld je vakantiegeld ontvangen van je bijbaantje of je hebt jouw rapport laten zien aan ouders, familie en vrienden en krijgt een beloning in de vorm van cash. Fijne momenten, die meestal helaas niet zo lang duren. Vooral omdat ons hart vaak vol is van veel mooie producten en andere bezigheden waar we niet alleen geld, maar ook tijd in stoppen. Om je online op weg te helpen, heb ik een aantal tips voor je verzameld.  Folders & nieuwsbrieven
Nog niet alle winkels zijn online te vinden, maar er komen er wel steeds meer! Je treft hier digitale folders en nieuwsbrieven aan. Beide geven je interessante voordeel tips. Verder krijg je, als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief van verschillende fashion stores korting. C en A biedt korting aan voor nieuwe nieuwsbrief abonnees. Handig, want zo bespaar je zonder al te veel moeite direct op je bestelling. 


Warenhuizen


Als je online winkelt, zorg er dan altijd voor dat je producten die je nodig hebt in één keer koopt. Hiermee bespaar je op de verzendkosten. Denk bijvoorbeeld aan winkels die niet alleen kleding, maar ook huis en tuin meubelen en beauty producten aanbieden, zoals Wehkamp. Je kunt bij het winkelen kortingscodes van Wehkamp benutten. Houd je ogen verder ook open voor reguliere promoties, die je alleen op de sites aantreft.


Vergelijk


Neem de tijd om je producten te vergelijken. Het is misschien niet het leukste om te doen, want je wilt het product gewoon zo snel mogelijk hebben én gebruiken. Door producten naast elkaar te leggen weeg je jouw mening af en kijk je ook naar de ervaring van anderen. Hiermee weet je sneller of een product goed bij je past en of het aan jouw wensen voldoet.

                        


Heb jij nog advies wat goed is voor de portemonnee?

Disclaimer: Dit waren tips van Couponcode.nu

xoxo

2 opmerkingen:

  1. Handige tips! Tegenwoordig moet ik ook aardig wat besparen dus dan is dit altijd leuk om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige tips! Meeste doe ik zelf inderdaad al en dat werkt best goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff