zondag 1 september 2013

ESSENCE GEURCADEAUSET - HET PERFECTE CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN!

1 opmerking:
 
Speciaal voor de feestdagen introduceert essence een unieke en exclusieve geurcadeauset met daarin vijf populaire essence geuren. Of je houdt van van zonnige sferen onder een palmboom, onvergetelijke partynights of citytrips naar de meest coole steden, in deze cadeaudoos vind je geuren die passen bij iedere stemming. Overeenkomstig het motto “Choose your mood. It’s just a spray away!” is deze set het ideale cadeau voor jonge parfumfans. De speciale miniflacons passen in elke tas en zijn ideaal voor onderweg! De essence eau de toilettes zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. De leuke 7 ml-mini’s zijn kleine replica’s van de grote flacons en worden gepresenteerd in een stijlvolle, frisse verpakking. Wie wil hier nu niet mee worden verrast?Vijf geuren om van te houden

In de essence mini geurset vind je de volgende geuren:

§  “like a day in a candy shop” - een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is – voor wie dolgraag de dag in een snoepwinkel door wil brengen.

§  “like a first day in spring” - de eerste warme zonnestralen op je huid, de frisse geur van bloesems in de lucht. Deze fruitige, bloemrijke en stralende geur geeft energie! 

§  “like a million miles away” – deze exotische en uitdagende geur neemt je mee op reis naar trendy steden of andere opwindende plekken.

§  “like a day in paradise” – een geur die doet denken aan witte zandstranden en een azuurblauwe zee.

§  “like the party of my life” – een exotische, levendige geur die je herinnert aan nachten die nooit zouden moeten eindigen!De essence geurcadeauset met 5x7 ml mini’s is verkrijgbaar in november en december 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Consumentenadviesprijs: € 9,99.
 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff