donderdag 5 september 2013

Limited Edition “Thrilling me softly” by CATRICE

3 opmerkingen:
 

'Belles rebel'. Zij zijn op zoek naar nieuwe wegen en meer passie in de mode. Een spannende ontmoeting met de gothic cultuur ontwikkelt zich tot een nieuwe trend. Op de catwalks zijn modellen gehuld in leer en kant. Sierlijk, mysterieus en vrouwelijk. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. Limited Edition “Thrilling me Softly” by CATRICE vertaalt deze trend vanaf eind oktober t/m november 2013 in de taal van schoonheid. Ogen, lippen en nagels worden geaccentueerd met metal of matte effecten. De innovatieve Lace Patch Eyeliners worden nu al beschouwd als dé beauty must-haves voor het komende herfstseizoen. Gothic Chic - by CATRICE.

 


Thrilling me Softly by CATRICE – Lace Patch Eyeliners
Lace Patch Eyeliners zijn ware oogcouture. De symmetrische kunstwerkjes met kanten look zijn zelfklevend en garanderen een indrukwekkend resultaat. Aan te brengen boven de arcadeboog en onder de onderwimperrand. Deze spannende eyelinerlook loopt nooit uit! Verkrijgbaar in C01 Deep Black.
€ 2,99


 

Thrilling me Softly by CATRICE – Absolute Eye Colour Trio
Kleurgeheim. Deze twee zachte poederoogschaduwen bevatten elk drie tinten in perfecte harmonie. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten - voor een veelzijdige trendy oogmake-up. Verkrijgbaar in C01 Soft Thrill en C02 Gentle Thrill.
 € 3,89
 


Thrilling me Softly by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen
Cat woman. Deze Cat Eyes Eyeliner Pen kent het geheim van prachtige kattenogen. Met de extra brede vilten tip in diepzwart creëer je een expressieve eyeliner en een elegante gothic look. Verkrijgbaar in C01 Deep Black.
€ 3,59  Thrilling me Softly by CATRICE – Better Than False Lashes Mascara UB
Femme Totale. Minimale inspanning - maximaal effect. De nieuwe Better than False Lashes Mascara Ultra Black heeft een effectieve volumeborstel om dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul te creëren. Voor ultrazwarte wimpers met een sensationele look. Ook verkrijgbaar in het standaardassortiment in C01 Ultra Black.
€ 4,59
Thrilling me Softly by CATRICE – Wet Shine Stain Lip Lacquer
Deze beauty is zo licht als een gloss, maar heeft de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Slechts één laagje kleurt de lippen langdurig met een briljant resultaat. Nu in een limited zachte nude tint en twee fellere roze/rode kleuren. Verkrijgbaar in C01 Innocent, C02 Thrilling and C03 Fatal.
 € 3,99  

Thrilling me Softly by CATRICE – Smooth Blush Stick
Het mag dramatischer! De draaibare blush stick is ideaal om jukbeenderen te benadrukken met krachtig rood of roze. De superzachte textuur is eenvoudig aan te brengen, bouwt bij elke toepassing de kleurintensiteit op, en voelt heerlijk licht op de huid. Voor kleur op de wangen! Verkrijgbaar in C01 Feverish en C02 Daredevil.
 € 4,59Thrilling me Softly by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Naast de ultiem langhoudende dekking, bieden deze Ultimate Nail Lacquers ook de meest prachtige Thrilling-me-Softly tinten in nude, koel goud, paars en rood. Het kanten dessin maakt het flesje extra devine. Verkrijgbaar in C01 Discreet, C02 Suspect, C03 Occult, C04 Allure en C05 Daredevil.
€ 2,99“Thrilling me Softly” by CATRICE is vanaf eind oktober t/m november 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff