zaterdag 21 september 2013

Essie mini kit

5 opmerkingen:
 

Oke, de zomer is zo goed als voorbij maar wie zegt dat je in de herfst en in de winter geen zomer lakjes mag dragen? In mijn shoplog van Duitsland heb je kunnen zien dat ik bij de DM dit setje lakjes van Essie heb gekocht. Vele vroegen om swatches en een review en hier is hij dan eindelijk!!!!


Hoe handig is dit. 3 Lakjes uit een collectie in 1 kitje!!! Dit setje heb ik bij de DM in Duitsland gekocht. Het setje bevat 3 kleuren uit de collectie van afgelopen zomer. De namen van de lakjes zijn: Naughty Nautical, Sunday Funday en Full Steam Ahead.

Naughty Nautical

 

Sunday FundayFull Steam AheadBij alle 3 de lakjes heb ik 2 laagjes aangebracht zodat je goed kunt zien hoe de dekking per lakje is. Na 2 laagjes zie je toch nog een klein beetje een wit randje er door heen komen dus kun je voor het mooie beter nog een derde laagje aanbrengen.
Ze bevatten alle 3 een klein glittertje.
Alle 3 de lakjes lakken fijn en drogen snel. Met basecoat en topcoat blijven ze 5 dagen goed zitten zonder te chippen.
Zoals ik al zei heb ik dit setje in Duitsland gekocht. De lakjes bevatten 5ml en het setje koste €12. In Nederland heb ik dit setje nog niet gezien maar je kunt de lakjes ook los kopen bij de Etos. In verhouding is zo'n setje een stuk goedkoper en zeg nou zelf.... wanneer maak je een lakje nou echt helemaal op?

xoxo

5 opmerkingen:

 1. wat schattig die mini flesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naughty Nautical wil ik nog steeds onwijs graag. Ik vind de kleur zo apart en ik heb niets wat daar op lijkt in mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een leuke kleurtjes! Echt heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal met je eens, minisetjes zijn echt vaak beter dan losse lakjes. Ik maak zelden een nagellak op.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff