woensdag 9 oktober 2013

TAG: You’re It!

6 opmerkingen:
 


Op verschillende blogs zag ik de Your're It! tag voorbij komen. Ik vind tags leuk om te lezen want zo leer je de persoon beter kennen. Omdat ik het leuk vind heb ik ook deze tag ingevuld.
1. Hoe lang blog je al en waarom?
Iets meer dan een jaar. Ik begon met alleen youtube videos en ben later een blog begonnen omdat ik een groot interesse heb in beauty.

2. Wat is je grote fashion no-no?
Witte sport sokken in sandalen ;)

3. Wat staat er op je wishlist?
Qua fashion is dat een tas van cowboy's en qua beauty is dat de Clarisonic.

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?
De Diorshow mascara van Christian Dior, Urban Decay Naked eye palette en een concealer. 5. Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?
Dat is lastig. Ik heb niet echt een icoon. Fashion: ik koop en draag wat ik leuk vind. Beauty: Als ik dan toch iemand moet noemen is dat Nicole Querrierro.
In dit artikel lees en zie je wie ze is.

6. Wat is jou must-have haarverzorginsproduct?
Serum/olie, haar masker en leave-in spray. Ik gebruik altijd na het douche een serum of olie en s'ochtends als ik mijn haar heb gekamd gebruik ik een leave-in spray. Haarmasker moet ik mezelf aan herinneren om te gebruiken maar met deze 3 soorten producten kan een knipbeurt bij kapper langer uitstellen.7. Wat is je grootste droom?
Reizen. Ik wil nog heel graag meer van de wereld zien.

8. Wat is je favoriete tv show en waarom?
Lastig om te kiezen. Ik vind het heerlijk om s'avonds op de bank te ploffen en lekker tv te kijken. Ik kijk voornamelijk RTL Boulevard, HNTM, Expeditie Robinson.

9. Wat je favoriete "aspect" (deel) van jezelf?
Ik denk zorgzaamheid en betrouwbaarheid. Ik zorg graag voor anderen en wil altijd dat het goed gaat met anderen. Door de laatste ben ik vroeger veel vrienden kwijt geraakt. Als iemand mij iets in vertrouwen verteld, houd ik daar mijn mond over. Helaas is dat niet bij iedereen wederzijds geweest.

10. Op welke prestaties ben jij trots?
Het halen van mijn VMBO en Verzorgende IG diploma's. Maar ik ben het meest trost op het feit dat ik met een 0- uren contract toch een huis heb kunnen kopen.

Dit was de You're it! tag. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en voel je vrij om de tag over te nemen!

xoxo

  

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff