dinsdag 22 oktober 2013

WIC by Herôme Glamorous USA

1 opmerking:
 Hèt walhalla voor fashionista’s is met recht het land waar zowel Glitter als Glamour ooit het
levenslicht zagen: the USA. Nergens tref je zo’n dynamisch stadsleven, met een overdaad aan
celebs, ultrahippe designershops en exclusieve parties. Niet zo gek dus dat WIC by Herôme zich
voor de nieuwe Limited Edition heeft laten inspireren door zes van de meest tot de verbeelding
sprekende steden van de States. Party girls, let’s get glam.

 


 
 
 
WIC Los Angeles, the City of Angels, is meteen over the top. Of, in dit geval, over The Hills. Deze bruisende rich & famous stad is gevangen in een zachte glittermix van roze enaubergine. Tijdens een trendy wandeling over de Walk of Fame sexy te combineren met tigh-high
laarzen. Want endless boots zijn komend najaar een must-have!
 
 
 
De volgende lak in de reeks is WIC New York City, the Big Apple: een knallend roze Broadway waardige glitterlak. Op 5th Avenue scoor je een retro jaren ‘40 A-lijn jurkje, om daarna als een real life Gossip Girl het bruisende nachtleven in te duiken van the City That Never Sleeps.
 
 
 
WIC Chicago, the Windy City ken je misschien beter als the Winfrey City, vanwege de beroemde talkshow van Glam Queen Oprah die daar werd opgenomen. De bronzen kleur heeft hele fijne groene glitters en lijkt, net als de stad zelf, wat ingetogener. Maar vergis je niet, sophisticated
diepdonkere tinten als donkergroen of -blauw geef je met deze glitterlak een shiny en show Chicago touch waar je zo mee on stage kunt!
Ook de hoofdstad van de VS heeft sinds de komst van First Lady en mode icoon Michelle Obama een glamorous tintje gekregen. 
 

 
 
Dit tintje hebben we de naam WIC Washington D.C., the Capital City gegeven, een sprankelend paarse glitterlak vermengd met zilveren glitters. Want het werd wel eens tijd voor wat glitter & glamour in het Witte Huis! De Sunshine State doet niet aan winter, maar winters groen is ook daar helemaal hot.
 
 
 
WIC Miami, The Beach is een diepgroene glitterlak met zilveren en gouden glitters. Voor een starstruck effect draag je deze prachtige lak met glanzend zwart of juist met poederige pastels. Waarna je nippend aan een glas fancy bubbels South Beach trotseert, Take Miami helemaal in Kardashian-style! 
 
 
 
De laatste in de fonkelende Glamorous USA serie is by far de meest extravagante: WIC Las Vegas, The Strip ; een helderblauwe glitterlak met grove zilveren glitters. Kies qua party outfit voor een Vegas look, met pailletten, goud, zilver en metallic. 
Waan je op de neonverlichte Strip van Sin City of in één van de hysterische casino’s. Als het aankomt op glitz and glam, is dit het paradijs. En je weet: what happens in Vegas, stays in Vegas!
Elke party girl schittert met de glitterende kleurlakken van WIC Glamorous USA!
WIC Glamorous USA is vanaf 1 november te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via herome.com.
 
 
 
Je hebt al een WIC by Herôme nagellak voor €5,99. De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours
bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een Limited Edition.
WIC by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff