vrijdag 29 maart 2013

Essence “design editions”

5 opmerkingen:
 
Essence geeft kleur aan de lente- en zomermaanden met felle kleuren en coole dessins. Vanaf lente 2013 is het verwijderen van je nagellak leuker dan ooit met de kleurrijke limited “design editions”. Lentebloesems, tropische dessins en schattige hartjes en sterretjes – de nieuwe verpakking is een absolute eye-catcher. Let’s party… en vier de lente met essence!
 
essence design edition – nail polish remover hardening
Maak een einde aan broze, zwakke nagels en alledaagsheid: essence nail hardening nail polish remover is verrijkt met bestandsdelen die zachte en gestreste nagels aanpakken! De bijzonder voedende formule versterkt de nagels en zorgt voor een gezonde uitstraling. De heerlijke aardbei-passiefruitgeur doet denken aan een zonnige zomerdag. De formule is acetonvrij, dus ook perfect geschikt voor kunstnagels.
Consumentenadviesprijs € 0,99



essence design edition – nail polish remover moisturizing
Snel, zacht en compleet en verpakt in een kleurrijk tropisch design! Deze nail polish remover is ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft
maar toch waarde hecht aan goede resultaten! Een paar seconden zijn genoeg om alle soorten nagellak te verwijderen zonder restjes achter te laten. De speciale formule hydrateert de nagels en nagelriemen tijdens het gebruik. Het resultaat: gezonde, sterke nagels. De exotische geur van papaja en kokosnoot en de zomerse verpakking geven je direct een vakantiegevoel! Consumentenadviesprijs € 0.90


De Essence “design editions” zullen vanaf lente 2013 verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Let op: Ze zullen tijdelijk verkrijgbaar zijn.

xoxo


 

5 opmerkingen:

  1. Ik ben ook benieuwd! Ik wist niet dat Essence nagellakremover had.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de aardbei/passievrucht in de oude verpakking en het is beter te hebben, dan de geur van "normale" removers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben altijd al fan geweest van de essence nagellak remover. Die ruiken altijd vele malen beter :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff