donderdag 4 juli 2013

CATRICE Nieuws Herfst/Winter 2013 Deel 1

3 opmerkingen:
 


Pure levenslust – dat is waar CATRICE voor staat.

Voor het naderende herfst/winter seizoen 2013 heeft dit bruisende make-upmerk zich volop laten inspireren door de toonaangevende modetrends op de belangrijkste catwalks.  
Spectaculaire tinten in diep karamel, donkergroen en warm paars nemen de catwalks over. Voornamelijk de nieuwe groengouden tinten zijn absolute highlights in de wereld van mode en beauty. Lippen zijn intens en mat of subtiel en parelmoer. Ook dit seizoen zorgt CATRICE weer voor een matte finish en een perfecte teint. 

 



De modewereld is donker en mysterieus dit seizoen. een energieke mix van onderscheidende snits en vloeiden silhouetten. Een samenspel van tegenstrijdigheden. Dit geldt ook op het gebied van make-up: de kleuren zijn "diep", de texturen "intens"en de finish "glamourous". Glanzend of naturel - de contrasten zijn enerverend en worden geïmplementeerd opeen gerichte manier. Het enige constante is en blijft een perfect verzorgende en gave teint, te alle tijde. 

Texturen met een hoge pigmentatie zoals de nieuwe Liquid Metal oogschaduw zorgen voor een sensationele finish op de ogen. De zijdezachte textuur hult de oogleden in vloeibaar metaal.

Trice Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow
Mono oogschaduwen bieden een groot scala aan keuren, extreme langhoudendheid, hoge dekking en verschillende effecten. Zes nieuwe tinten geïnspireerd op de laatste catwalktrends zijn aan het palet toegevoegd. Jeansblauw, taupe, violet en 2 andere subtiele nudes. Verkrijgbaar in mat, glanzend, parelmoer of satijn, in een totaal van 24 prachtige kleuren.
€ 2,98



                                                                  #700 Jeans Dean
                                                              #680 Shade Of Grey
                                                            #690 Snoop Dovey Dove
                                       #670 Vanilla & Charles
                                                               #660 Ice White Open
                                            
                                                                 #710 Lilac Del Rey


CATRICE Liquid Metal Eyeshadow            NIEUW  
De nieuwe Liquid Metal Eyeshadow tovert dit seizoen een glossy glans als vloeibaar metaal op de oogleden. Negen kleuren met een uniek chroomeffect en een bijzondere, innovatieve reliëfstructuur. Maximale pigmentatie, een zijdezachte textuur en intense kleur in een exclusieve zwarte verpakking. Zo goed als goud: voor nieuwe metal fans.
€ 3,99

                                                        #030 We Are The Champagnes
                                                                  #090 Nougat It Right
                                                             #050 We're The Inner Purple
                                                            #080 Mauves Like Jagger
                                                               #070 Gold Leaf Me
                                                                 #010 Look Me In The Ice
                                                            #020 Gold n' Roses
                                                             
                                                                  #040 Under Treasure 

                                                              #060 Petrol Pan
 
 
CATRICE Kohl Kajal                               
Succes langs de lijn met twee nieuwe Kohl Kajal tinten. De houten potloden hebben een fluweelzachte tip en geven ogen een mooie heldere uitstraling. Nu verkrijgbaar in trendy groen, passievol violet en in totaal 8 kleuren.
€ 1,99

                                                                   #150 Purple Du Soleil

                                                 #160 I Have A Green

 
CATRICE Ultra Fine Ink Eyeliner            NIEUW
Nauwkeurigheid is de sleutel tot succes. De nieuwe Ultra Fine Ink Eyeliners hebben een extra dun kwastje om heel eenvoudig precieze lijnen en kalligrafische kunstwerken te maken. De diepzwarte textuur droogt snel, heeft een hoge dekking en houdt langdurig. Verkrijgbaar in een zwarte wateroplosbare en een waterproof variant.
Black: € 2,99
Waterproof: € 3,39

                                                                      #010 Black On Track
                                               
                                                                                                #010 Don't Move!

CATRICE Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen            NIEUW
Eyelight: deze innovatieve Highlighter Pen is speciaal ontwikkeld voor het binnenste ooglid. De nude, lichtreflecterende textuur is een echte eye-opener en zorgt voor een stralende, open blik. De Inside Eye Highlighter Pen is waterproof, houdt lang en blijft prachtig zitten. De zachte tip kan eenvoudig terug in vorm worden gebracht met de geïntegreerde puntenslijper. Oftalmologisch getest. Verkrijgbaar in de nuance 010 In The Mood For Nude.
€ 2,89

                                                                      #020 Eye Want!
                                                  
                                                                                                       #030 Eye Need!

CATRICE Made To Stay Highlighter Pen
Accenten van schoonheid. Made to Stay Highlighter Pen is een echte perfectionist. De zijdezachte glanzende textuur is crèmig en poederachtig en smelt op de huid. Creëer stralende hoogtepunten onder de wenkbrauwen of de buitenste ooghoeken. Dankzij de intrekbare tip en compacte vorm is deze pen een superhandige beauty tool en ideaal voor onderweg. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe tinten: 020  Champagne en 030 Silver White, in een totaal van 3 tinten.
€ 3,89

                                      #010 In The Mood For Nude

CATRICE Glamour Doll Volume Mascara Waterproof          NIEUW
Waterproof poppenogen. De populaire Glamour Doll Volume Mascara is nu verkrijgbaar in een watervaste variant. En ook deze mascara  heeft het geliefde elastomeer borsteltje. Het borsteltje houdt een grote hoeveelheid mascara vast en dekt daarmee elke individuele wimper met romige zwarte textuur, zonder te verzwaren. De resultaten: wimpers met extra volume, fascinerende lengte en een unieke krul. Kan worden verwijderd met wateroplosbare oogmake-up remover. Oftalmologisch getest.
€ 3,99


CATRICE Better than False Lashes Mascara                        NIEUW
Een professioneel trio. De nieuwe Better than False Lashes Mascara wordt geïntroduceerd in drie uitvoeringen: zwart, ultra zwart en waterproof. De drievoudige volume vezelborstel zorgt tegelijkertijd voor dramatisch volume, ultieme lengte en extreme krul! Het effect is nog indrukwekkender dan kunstwimpers. Oftalmologisch getest. Verkrijgbaar in een premium metalen huls.
Black en Ultra Black: € 4,59
Waterproof: € 4,89



 


 

De nieuwe Gel-Like Top Coat creëert de nageltrend van het seizoen - een hoogglans gel finish. Na slechts één laagje geeft deze transparante nagellak een perfect gel nagellook. Superglanzend en langhoudend. Vijf nieuwe kleuren zorgen voor een extra nagelgeluk.

CATRICE Gel-Like Top Coat             NIEUW
De nieuwe Gel-Like Top Coat zorgt voor een stijlvolle hoogglans gel look op de nagels. De kwalitatieve, transparante geltextuur dient na de nagellak aangebracht te worden als beschermende sealer tegen ongewenst krassen en vroegtijdig afbladderen. De nagellak blijft langer mooi en heeft een hoogglans gel finish. Nagels hebben een gemanicuurde, professionele en verzorgde look.
€ 2,89


CATRICE Ultimate Nail Lacquer
Kleur ontmoet technologie: Gloss Booster technologie en gel-effect. Topinnovaties voor sensationele resultaten. Nu in vijf nieuwe kleuren met een ongeëvenaarde glans dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, Gloss Booster technologie. Met het innovatieve reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*, is het mogelijk nagels te lakken met slechts één streek. De vezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Geen druppels, geen geknoei - het reservoir kwastje absorbeert de nagellak en zorgt voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen. Zoals altijd bevatten deze Ultimate Nail Lacquers geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten. In plaats daarvan krijg je pure kleuren in metallic goud en zilver, fel roze en turkoois en zelfs multi-gekleurd. Of je nu gaat voor een sprankelend, holografisch of prisma-effect - deze nagellakken maken absoluut een beauty statement. 10 ml.
€ 2,99

                                                                41 - 2 Million Dollar Baby
                                                                       42 - Nickel Minaj
                                                                   43 - Miami pINK
                                                                    44 - Mermaid My Day
                                    45 - Kitsch Me If You Can


De CATRICE herfst/winter collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat staat er uit deze collectie op jou wishlist?

xoxo



3 opmerkingen:

  1. Dat laatste lakjeeee ♥♥
    Echt mooie producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh die liqued metal oogschaduw lijkt me heel erg mooi! Super zeg, kan niet wachten tot die in de winkel ligt!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. er zitten zeker mooie dingen tussen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff