vrijdag 19 oktober 2012

Superdrug tea tree spot stick

4 opmerkingen:
 


                                         
Sinds een tijdje zijn de producten van Superdrug te verkrijgen bij de Trekpleister. Superdrug is een bekend merk in oa Londen. Ik heb heel soms een klein puistje en er werd mij verteld dat tea tree goed is voor acne dus besloot ik om deze spot stick te kopen.

Dit product bevat oa pepermunt, aloe vera, en theeboomolie. Het is een natuurlijk product zonder parabenen. De geur is fris maar ook zeer doordringend maar dat wend wel.


                                        
De verpakking vind ik wel handig. Met zo'n "lipgloss" applicator kun je gemakkelijk je puistje mee aanstippen. Het enige nadeel hiervan is dat nadat je je puistje hiermee hebt aangestipt, moet je hem weer terug doen in de flacon.

De werking hiervan is geweldig!!!! Zodra je je puistje hebt aangestipt voel je het tintelen en een heel klein beetje prikken. De volgende ochtend is bij mij mijn puistje zo goed als weg en is het alleen maar een klein rood vlekje. Ik kan je hem van harte aanraden!!

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Hij is namelijk 2,99 euro en te verkrijgen bij de Trekpleister.

Wat is jou ervaring met de tea tree producten van Superdrug?

xoxo

4 opmerkingen:

  1. Ik kan niet meer zonder Tea Tree! ik gebruik de olie van The Body Shop, deze breng ik aan met een wattenstaafje! met 2 dagen is het puistje weg! Echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat grappig ik wist niet dat deze in nl verkrijgbaar waren.. ik heb toen een keer hele set gehaald in londen ben echt benieuwd of wij ze hier ook hebben! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben ook een gezichtsverzorginslijn en bodybutters van Drugstore bij de Trekpleister. En het kost allemaal nog geen 5 euro :D

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff