zaterdag 23 maart 2013

Essence introduceert een nieuwe geur! like a jump in the pool

6 opmerkingen:
 
                                                  
Vanaf half april 2013 wordt het geurassortiment van essence aangevuld met een gloednieuwe geur om de zomer te vieren! Wat dacht je van een verfrissende duik in het zwembad op een warme zomerdag? Voor elke stemming en elk moment heeft essence een passende geur onder het motto: “Choose your mood! It’s just a spray away!” Nu zijn er maar liefst vijf geuren om uit te kiezen, van bloemig en exotisch tot superfris!
essence – like a jump in the pool
Deze geur bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau - een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma's van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart met pioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte. essence - like a jump in the pool is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar.
Vergeet je bikini niet!Alle essence eau de toilettes zijn in samenwerking met bekende parfumeurs ontwikkeld en worden gepresenteerd in een coole designflacon, versierd met een kleurig lint. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een 50 ml flacon (consumentenadviesprijs € 6,99) als in een handige tasflacon van 10 ml (consumentenadviesprijs € 3,29).
Vanzelfsprekend blijven de populaire essence geuren in het standaardassortiment.


De nieuwe essence geur - like a jump in the pool is verkrijgbaar vanaf half april 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff