woensdag 21 augustus 2013

Limited Edition “Eve in Bloom” by CATRICE

5 opmerkingen:
 


Weelderige boeketten: op de internationale catwalks zien we kleurrijke bladeren, millefleur- en XXL bloemenprints. Bloemrijke fantasieën variërend van authentiek tot stylish op zwierige jurkjes, blouses en haaraccessoires. Vanaf september t/m half oktober 2013 vieren we de herfstpracht met de Limited Edition “Eve in Bloom” by CATRICE. De kleurstelling doet denken aan een boeket met helderrood, koraaltinten en herfstpaars in zijn mooiste facetten. De nieuwe make-upcollectie met vrouwelijke, decoratieve bloemenprints biedt onder meer de Loose Moisturizing Highlighter met lichtreflecterende pigmenten, ingenieuze zelfklevende Nails in Bloom folies en kleurintense Lip and Cheek Creams. Zeg het met bloemen – by CATRICE.
 
Eve in Bloom by CATRICE – Soft Duo Eyeshadow
De tuin van Eden. Drie varianten, twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, één overtuigend resultaat. De oogschaduwen hebben een zachte textuur en bieden intense kleur met of zonder glanspigmenten voor een natuurlijke look overdag. Subtiel nude met aards bruin, helder grasgroen en mysterieus mosgroen en twee bestinten in violet en paars. 
€ 3,89

                                            C01 Bloomynous          
                                         C02 Beauty Bouquet
                                         C03 Bed of Flowers

Eve in Bloom by CATRICE – Powder Kajal
Twee kleuren - antraciet en paars - benadrukken de ogen met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. De zachte tips van de Powder Kajals voelen aangenaam aan op de huid en zijn daarmee ideaal voor de kwetsbare zone rond de ogen. De houten potloden kunnen eenvoudig geslepen worden om een nauwkeurig lijntje te garanderen.
€ 1,99

                                                              C01 The Flower of love
                                                              C02 Floralilac

Eve in Bloom by CATRICE – Lip and Cheek Cream
Sneeuwwitje verandert in Doornroosje. Breng een vleugje kleur aan met Lip and Cheek Creams. De crèmige textuur is gemakkelijk te verspreiden en versmelt met de huid op lippen en wangen. Geeft een zacht en kleurig resultaat zonder de huid uit te drogen. Een must-have duo voor wangen en lippen.  
 € 3,99

                                            C01 Blossom Me, Blossom You
                                            C02 Rosebuddy
                                  C03 Bed Of Flowers
 

  


Eve in Bloom by CATRICE – Loose Moisturizing Highlighter
Deze ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. De zachte poeder helpt de ​​huid vocht vast te houden en geeft een prachtige look met een natuurlijke glans. De teint komt dit najaar tot bloei met de Loose Moisturizing Highlighter!
€ 5,59

                                 C01 Bloomynous
Eve in Bloom by CATRICE – Nails in Bloom Foil
Prints Charming. De zelfklevende nagelfolies hebben een artistiek bloemdessin en maken de vingernagels tot bloemrijke kunstwerkjes. Plak de folie op de nagels, en werk de folie met een nagelvijl bij tot de gewenste lengte. Jezelf bloemen schenken is nog nooit zo leuk geweest! C01
 € 2,39

                                  Nails In Bloom Eve in Bloom by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme glans en een ultiem design. Ultimate Nail Lacquer heeft voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. Met of zonder glinstereffect creëert deze nagellak een bijzondere look op de nagels.  
€ 2,99


                                                                C01 Bloomynous
                                                                   C02 Floralilac
                                                         C03 Bed of Flowers
                                                                       C04 Rosebuddy

                                                          C05 Blossom Me, Blossom You
“Eve in Bloom” by CATRICE is vanaf september t/m half oktober 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
 


  

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff