dinsdag 27 augustus 2013

The Make Up Spot Newsflash!

2 opmerkingen:
 

Make-up Studio 'Bohemian Rebel' trendcollectie najaar 2013 nu verkrijgbaar!

 
Nu de maand augustus alweer bijna voorbij is en de zomer langzaam op haar eind loopt maken we ons op voor een nieuw seizoen: de herfst. Niet alleen even een omschakeling qua weer, maar zeker ook qua trendkleuren. Van mintgroen en neonroze gaan we naar dieprood, donkerbruin en chique paars en hoewel het even een overgang is zijn we er zeer waarschijnlijk ook heel snel aan gewend, zeker als we kijken naar de prachtige Bohemian Rebel collectie die Make-up Studio voor ons in petto heeft. Goed nieuws: deze prachtige collectie is nu te verkrijgen bij The Make Up Spot!The Balm bij The Make Up Spot 
De echte fans hebben het waarschijnlijk allang gezien: sinds een maandje is het superleuke merk The Balm toegevoegd aan het assortiment van The Make Up Spot. The Balm heeft veel multifunctionele producten die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn en lekker betaalbaar en van uitstekende kwaliteit zijn. De producten van The Balm staan bekend om hun superleuke sixties verpakkingen, zijn vrij van parabenen en worden niet op dieren getest. Kortom: reden genoeg voor een bezoekje aan The Make Up Spot!
 Sigma Crème de Couture limited edition collectie
We kregen er al wat vragen over en het zit er inderdaad aan te komen: een gloednieuw Sigma limited editon palette. En nee, niet alleen een palette, ook een aantal losse oogschaduws! We verwachten de Crème de Couture collectie begin/half september binnen te krijgen, dus zet het alvast in je agenda!  


Nieuw van Real Techniques: Miracle Complexion Sponge 

Real Techniques voegt binnenkort weer een nieuw item toe aan haar assortiment, namelijk de Miracle Complexion Sponge. De Miracle Complexion Sponge is een multifunctionele spons waarmee je foundation mooi natuurlijk en egaal mee aanbrengt, onzuiverheden mee verdoezelt en makkelijk bij moeilijke plekjes als onder de ogen en langs de neus komt. Vanaf begin/half september verkrijgbaar bij The Make Up Spot! 


 

Gratis make-up spiegeltje via Scoupy!
The Make Up Spot en Scoupy hebben weer een leuke actie in petto, want bij bestellingen vanaf € 50,00 krijg je een superleuk make-up spiegeltje (er zijn in totaal zo’n 10 verschillende soorten) t.w.v. € 9,95 cadeau! Klik hier om gebruik te maken van de Scoupy coupon  


Tot de volgende The Make Up Spot Newsflash!

xoxo 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff