zaterdag 3 augustus 2013

Pik de zomer nog mee

3 opmerkingen:
 


Nu we de eerste officiële hittegolf achter de rug hebben en we met een paar “mindere” dagen even af hebben kunnen koelen, staat de volgende warme periode alweer voor de deur. De zomer is is dan ook in alle hevigheid losgebarsten. Inmiddels zijn alle winkels zich aan het voorbereiden op de komende winter collectie en is het bijna overal uitverkoop. Daarom de ideale tijd om nog even een goedkoop paar zomerschroeisel te scoren. Slippers en sneakers, alles is in de aanbieding. Maar wat moet je nu precies kopen? Ik neem het graag met je door. De wind langs je voeten: Slippers
Met het warme weer is er natuurlijk niets lekkerder dan met blote voeten te lopen. Een paar slippers biedt dan nog de nodige bescherming en ze zijn in sommige gevallen ook nog een behoorlijk fashionable. Zo zijn er bijvoorbeeld de vrolijke Havaianas slippers. Deze zijn er in verschillende kleuren en met vele motieven op de zool. Ze zijn erg comfortabel en je slaat er zeker geen fashion flater mee.
Een andere slipper die nog steeds kan in de zomer is de Birkenstock. Misschien niet altijd het toonbeeld van elegantie, maar in veel gevallen kan deze slipper prima gecombineerd worden. Bijvoorbeeld met een leuke jumpsuit.
 
Zomerse sneakers
Maar ook wanneer je niet alleen maar op slippers de zomer door wilt zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Zo zijn er voldoende zomerse sneakers te verkrijgen. Vans en Converse spannen de kroon met de zomerse tinten. Converse heeft met zijn All Stars al jaren een klassieker in huis. Doordat ze deze in vele kleuren te verkrijgen is er altijd wel een kleur bij die bij je past.
Ook vans zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Maar naast de kleuren heeft Vans ook nog diverse zomerse prints op de schoenen staan. Zo kun je Vans krijgen met vlinders, hippie prints en vele andere leuke prints.
Ook online zijn er in veel aanbiedingen en uitverkopen. Het loont dus zeker de moeite om nu even te gaan kijken of je net nog die ene deal kunt scoren zodat je nog met een leuk paar nieuwe sneakers de zomer in kunt gaan.


 

Heb jij nog leuke koopjes gescoord tijdens deze sale? 

xoxo
 

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff