dinsdag 13 augustus 2013

Zomer bij Bulls & Birds

Geen opmerkingen:
 
Het is zomer en ook bij Bulls & Birds. In dit artikel verteld Bulls & Birds wat zij zoal in hun assortiment hebben hangen.
Kijk je mee?
Leuke zomer jurkjes

In de zomer is het heerlijk om jurkjes te dragen. Het zit vaak een stuk koeler dan broeken en shirts en daarbij staat het heel mooi vrouwelijk. Elke zomer zijn er weer een aantal trends. Als jij nog een jurkje wilt scoren van bijvoorbeeld Selected Femme op Bulls & Birds, dan zijn hier een aantal tips over de trends van deze zomer.


Tuniekjes
Tuniekjes is een leuke casual zomermode waarbij eigenlijk wat langere shirtjes en blousejes doormiddel van een riem worden omgetoverd tot een leuk jurkje. Het is een look die je veel op festivals ziet. Een beetje alternatief soms en een mode die goed bij de boho stijl past. Dat is een leuke hippie stijl waar je veel veertjes en kraaltjes ziet bij kleding in mooie aarde kleuren.


Strapless
Wat opvalt is dat veel jurkjes strapless zijn deze zomer. Een strapless bh aanschaffen is een must. Bij de meeste jurkjes hoef je niet bang te zijn dat ze afzakken, want dan zit er aan de binnenkant een rubberrandje dat ervoor zorgt dat de jurk op de goede plek blijft zitten. 


Streepjes
Gestreepte kleding is hot deze zomer. Ook bij jurkjes zie je veel streepjes. Hier kun je leuk mee spelen, want streepjes zorgen altijd een beetje voor optisch bedrog. Als je bijvoorbeeld wat steviger bent, dan kun je een jurkje dragen met verticale strepen. Dan lijkt je wat slanker. 


Maxi
Maxi jurken en rokken zijn echt een hit deze zomer. Het is een ideale jurk als je even geen zin hebt om je benen te scheren of als ze nog net iets te wit zijn. Daarbij staat hij heel mooi en klassiek, dus ook perfect voor naar een nette gelegenheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff