dinsdag 18 december 2012

Maybelline FIT ME

9 opmerkingen:
 
Maybelline is met een nieuwe lijn uit gekomen. FIT ME. In dit artikel kun je een review lezen over de producten uit deze lijn.

Deze nieuwe lijn van Maybelline bevat een groot schap met verschillende kleuren foundation, poeder, concealer en blush. Zelf heb ik de blush niet.
De poeder heb ik via Ebay gekocht want toen was deze lijn nog niet in Nederland te verkrijgen.
De foundation en concealer heb ik hier in de winkel gekocht.
Ik heb voor 225 gekocht omdat ik een licht getinte huid heb.


Wat heel handig is van Maybelline is dat ze de concealer, poeder en foundation allemal in dezelfde nummer (kleuren) hebben uitgebracht. Hiermee kan je ze alle 3 perfect op elkaar afstemmen maar dit hoeft niet perse. Net wat jij prettig vind en wat goed bij jou huidskleur past.
Toevallig passen deze 3 perfect bij mijn huidskleur.


Foundation
De foundation komt in een pompflacon. Dit werk hygienisch en je kunt gemakkelijk de hoeveelheid doseren. De foundation bevat SPF 18.
De substantie is een soort van gel, hij brengt prettig aan en je kunt hem gemakkelijk verdelen. De dekking is medium. De foundation bevat geen olie, wax of andere troep waardoor je huid nog goed kan ademen.
De foundation is niet volledig mat maar een laat een subtiel glans laagje achter wat ik persoonlijk wel mooi vind. De foundation blijft lang zitten.
De foundation kost 14,23.




Poeder
De poeder komt in een vrij groot vierkant doosje. Onder de poeder bevat een sponsje. De poeder kan je gebruiken om je foundation mee af te poederen maar je kan heb ook op zichzelf gebruiken. Hij dekt heel licht maar maakt je huid wel egaal. Het is een fijne, zachte poeder.
De poeder kost 14,23.



Concealer
De concealer vind ik persoonlijk het fijnst van alle 3. Echt een top concealer! Hij komt in een dunne tube met een sponsapplicator. De concealer geeft medium dekking en je kunt hem gemakkelijk opbouwen. Bij mij gaat hij niet in de fijne lijntjes zitten. Hij blijft lang zitten en gaat zich niet ophopen.
De concealer kost 7,99.



                              vlnr: concealer, poeder, foundation

Deze nieuwe lijn van Maybelline vind ik absoluut een aanrader! De prijzen zijn goed te doen en ze doen heel goed hun werk.
Het is oa te verkrijgen bij Etos, Kruidvat en Trekpleister.



xoxo
Tip: Deze week is er bij de Etos korting op alles van Maybelline.


9 opmerkingen:

  1. Ik wil deze lijn graag uitproberen, maar ik kan nooit het hele fit me schap vinden. Ik wil de concealer maar die zit niet in het normale schap :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij de Kruidvat bij mij op Dorp hebben ze ook alleen de foundation maar bij de Etos in een dorp verderop hebben ze het wel het hele schap. Goed zoeken dus ;)

      Verwijderen
  2. Deze producten lijken me erg fijn :-)Wil zeker eens iets uit deze lijn uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er goed uit! Vooral de foundation wil ik wel eens proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb de foundation zelf en echt ben er echt super tevreden over. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lijken me fijn.. heb deze lijn nog niet gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben er ook heel erg blij mee - echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff