woensdag 6 maart 2013

Essence trend edition floral grunge

3 opmerkingen:
 
  
Tegenpolen trekken elkaar aan! De nieuwe essence trend edition “floral grunge” verbindt in april en mei 2013 vrouwelijke elementen met coole grunge-accenten. Zachte en intense kleuren, fijne en grove texturen, kanten bloemdessins en stoere studs - speelse hippie-chic ontmoet casual grunge! Deze trend edition heeft heel speciale highlights: eyeliner stickers met fluwelen finish of metalen accenten en de gekleurde haarpoeder voor opvallende streaks in het haar zijn absolute musthaves. Laat de lente maar komen!

 
essence floral grunge– blush
Frisse koraaltint op je wangen: de zijdeachtige matte textuur van de blush is gemakkelijk aan te brengen en voelt wonderbaarlijk zacht op de wangen aan. De koraaltint geeft de wangen een intens fris lenteaccent!
Consumentenadviesprijs € 2,59.

essence floral grunge – mini lipgloss set
Perfect voor onderweg, of je nu naar een openluchtfestival gaat of een coole underground club. Afhankelijk van jouw stemming kun je kiezen uit de drie kleuren in deze schattige mini lipgloss setjes. Er zijn twee setjes om uit te kiezen - een met pasteltinten (transparant met glittertjes, zachtroze en koraal) en een met krachtige tinten (roze, lila en mint).   Consumentenadviesprijs € 2,59.


 01kissing me softly





02 grungy kisses rock!


essence floral grunge – nail polish
Dit zijn de trendkleuren voor nagels van het lenteseizoen. Frisse bloemkleuren of smokey mint, wit koraal, paars en zwart. En met een enorme diversiteit aan effecten: van mat en parelmoer tot een ruige 'grip tape look' die normaalgesproken de skateboards siert! Deze nieuwe nagellooks zijn perfect om de komende lente een onuitwisbare indruk te maken.
Consumentenadviesprijs € 1,89.
02 lily bloom


01 be flowerful


03 grunge me tender!


04 madly purpled


05 black to the roots

essence floral grunge – quattro eyeshadow
Floral versus grunge! De vier langhoudende kleuren van de quattro eyeshadows variëren van metallic tot mat en helpen je om compleet nieuwe, trendy oogmake-upstijlen te creëren. De lichte versie met wit, lichtroze, koraal en mint is er voor de vrouwelijke look. De kleurencombinatie met beige, lila, olijf en zwart is ideaal voor een grungy look. 
Consumentenadviesprijs € 2,99.


 01eye like flowers


02 eye like grunge

essence floral grunge – stick-on eyeliner
Bloemenmeisje of rock chick? Alle twee! Deze stick-on eyeliners zijn zo cool! Je kunt kiezen uit een eyeliner met elegante fluwelen finish of een spannende variant met metalen accenten. Ze zijn supergemakkelijk aan te brengen en het effect ziet er perfect uit, zo lang als je ze draagt. Totaal cool voor fans van een extraverte stijl en ideaal voor feestjes. De eyeliner stickers kunnen meerdere keren gebruikt worden.
Consumentenadviesprijs € 1,99.



essence floral grunge – body tattoo
Ben je in de stemming voor een tattoo, maar niet voor altijd? De perfecte oplossing zijn deze stylish body tattoos voor je gezicht en lichaam. Hiermee steel je absoluut de show! De tattoo's blijven goed op de huid zitten en zijn gemakkelijk te verwijderen met make-upremover.
Consumentenadviesprijs € 1,99
 



essence floral grunge – hair-band
Deze rock-chick haarband met studs draag je om de look helemaal af te maken. Voor echte floral grunge beauties!
Consumentenadviesprijs € 2,49.
essence floral grunge – hair dye powder
Ga voor kleur! Met deze haarpoeder creëer je kleurrijke highlights in je haar in helder koraalroze. Alsof de zon achter de wolken vandaan komt en je haren doet stralen! De poeder is heel gemakkelijk op strengen haar of een gedeelte van je haar aan te brengen. Wanneer je er genoeg van hebt, was je het er eenvoudig weer uit. Een echte musthave voor een coole, stoere lentelook!
Consumentenadviesprijs € 2,99.



Essence “floral grunge” is verkrijgbaar in april en mei 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Waar heb jij je oog op laten vallen?

xoxo



3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff