vrijdag 9 augustus 2013

essence herfst/winter nieuws 2013 Deel 2

2 opmerkingen:
 

Vanaf september 2013 start het herfst/winterseizoen bij essence met gloednieuwe en verrassende producten voor een supercoole nagelstijl. Dit jaar draait het allemaal om effecten: van hippe 3D effecten tot paper print manicures en glow in the night topcoat. Alles kan en alles mag - creativiteit kent geen grenzen! De designs waren nooit eerder zo opwindend, de mogelijkheden zo divers en de effecten zo spectaculair! Zoals altijd heeft essence de nieuwste trends, texturen en stijlen in het nieuwe assortiment!


Laat de nagel styling party maar beginnen!

essence nail art GLOW in the night top coat            NIEUW
Party girls opgelet! Met GLOW in the night top coat lichten je nagels op in het donker. Breng een laagje aan op je nagels of over je favoriete nagellak van colour & go en je nagels stralen als sterren in de nacht. Houd de top coat onder een lamp om het effect te versterken. Tip: je kunt GLOW in the night ook gebruiken om figuurtjes op de nagels te maken die je alleen in het donker ziet. Wow!
€ 1,89

essence nail art cracking top coat                                              
Cracking top coats zijn niet weg te denken uit de nagellakcollectie van de ware fashionista! Rood is de nieuwste kleur voor dit spectaculaire effect. De unieke look creëer je door de cracking top coat aan te brengen over je gekleurde nagellak. Binnen een paar seconden ‘crackt’ de nagellak open. Magisch! Verkrijgbaar in één nieuwe tint en in totaal in 5 tinten.
€ 1,89

essence nail art magnetics nail polish
Magnetische manicure! Pigmenten met magnetische eigenschappen die reageren op de nail art magnet zorgen voor spannende patronen en creaties met fantastische effecten. De nieuwe formule garandeert nóg betere resultaten. De nieuwste kleur: iriserend groen! Of je nu gaat voor streepjes, sterren, golven of stipjes – het is altijd supercool. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal in 5 tinten.
€ 1,99

essence nail art special effect topper                              
Mega-fashionable en verrassend: essence special effect toppers hebben iets bijzonders in petto. Sprankelend, holografisch of met prisma effect - deze toppers geven een buitengewone finish en een opvallende look. Waar je ook gaat! Verkrijgbaar in één nieuwe tint en in totaal in 6 kleuren.
€ 1,89

essence nail art freestyle & tip painter         
Freestyler: met deze tip painters maak je prachtige kunstwerkjes van je nagels! Het lange, dunne penseeltje is perfect om je nageltips een trendy tintje te geven. Je kunt het ook gebruiken om je nagels te beschilderen met fantasie patronen. Verkrijgbaar in een nieuwe multicolour versie en in totaal in 4 kleuren.
€ 1,59

essence nail tattoo pen                                                NIEUW
Tattoos op je nagels! Dit is de ideale tool voor supercreatieve nageldesigns. Met deze zwarte pen met dunne tip kun je gedetailleerde patronen nauwkeurig op de nagels aanbrengen. Wanneer je klaar bent, verzegel je de textuur op waterbasis met een top coat. Zo speciaal!
€ 1,99

essence nail art effect nails                                         NIEUW
Nail art met 3D effect: driedimensionale texturen als pareltjes, fluweelpoeder, glitter, flakes en metaalpoeders voor de coolste nagelstijlen! De kleine potjes met strooigat zijn supergemakkelijk in gebruik. Strooi de texturen over de nog natte nagellak – en klaar is je 3D look! Tip: als je de pareltjes gebruikt kun je deze het beste in het dekseltje strooien en de nagel erin duwen. Verkrijgbaar in 8 verschillende texturen en kleuren. € 1,99


essence nail art paper print manicure            NIEUW
Paper power! Geen stickers, geen folie – met de paper print manicure breng je krantenknipsels aan op je nagels - zwart-wit of full colour, krantenkoppen of plaatjes. Het werkt zo: lak je nagels met een lichte tint nagellak – breng twee laagjes aan. Neem de paper print van je keuze – breng de transfervloeistof erop aan en druk dit 15 seconden op de nagel met de print naar de nagel toe. Breng tot slot een top coat aan over de print. Absoluut creatief en uniek! Verkrijgbaar in 4 versies met van elk vier designs. print manicure € 1,39 
transfer solution € 1,89

essence nail art sticker                                                  
Nail art wordt nu nog creatiever! Nieuwe zelfklevende nail stickers geven nagels direct een cool design. Vanaf september kunnen beautyliefhebbers de nagels van handen en voeten versieren met nieuwe studs, sterren en holografische prints. Verkrijgbaar in 3 nieuwe en in totaal in 6 varianten. 
  1,39

essence french glam tip stickers                                  NIEUW
Fantastic french! Deze zelfklevende tip stickers geven in no time een perfecte french manicure look! Kleine steentjes geven een extra glamourous touch. Nagels worden trendy beauty accessoires. Verkrijgbaar in een nieuwe versie met 28 stickers.
€ 1,39


 
Wat we allemaal willen: verzorgde en stylish nagels zonder dat er een dure nagelsalon aan te pas komt! Vanaf september 2013 zijn er nog meer geweldige producten voor een professionele nagelstijl. Behalve de nieuwste producten die het stylen van nagels gemakkelijk maken, heeft essence een scala aan producten voor een professionele nagel- en nagelriemverzorging. Voor prachtige verzorgde nagels en excellente nageldesigns! 

essence studio nails hardening nail base                NIEUW
Iedereen droomt van sterke nagels en een long-lasting manicure! Dit is het nieuwe geheime wapen – voor beide! De nagelverhardende basislak biedt bescherming, maakt nagels glad en verzekert je van een perfecte lak die superlang houdt.
€ 1,89

 
essence studio nails express nail peeling pen        NIEUW
Nagelriemen achteruit! De nieuwe express nail peeling pen met massageapplicator is een ideale tool voor het snel en zacht terugduwen van nagelriemen. De verzorgende textuur met fruitzuren zorgt direct voor prachtige nagels!
€ 2,59.

essence studio nails express nail oil pen                 NIEUW
Olie als wondermiddel! De nieuwe, intensief verzorgende nail oil pen voorziet nagels en nagelriemen van vocht, vitaminen en verzachtende aloë vera extracten. Gemakkelijk en snel te gebruiken dankzij de penvorm en de speciale applicator.
€ 2,59

essence studio nails pocket file set   NIEUW
Deze moet je in je tas hebben! De zes minivijltjes in een handig etui zijn ideaal voor onderweg. Om overal en altijd je nagels te kunnen bijwerken. In de happy-mood editionsjoy” en “love”  € 1,59

essence studio nails sweet mini file                            NIEUW
Fruitvijltjes! Deze drie kleurige en geurige vijltjes zorgen voor een goed humeur en voor mooie nagels. Met de gele, roze en rode vijltjes die respectievelijk naar mandarijn, aardbei en kersen ruiken werk je met gemak een nagelprobleempje weg.
€ 0,99

 




essence tip painter natural
De perfecte french manicure look creëer je supereenvoudig met het fijne kwastje van deze tip painter. De nieuwe zachte witte tint geeft een nog natuurlijker effect. Verkrijgbaar in één nieuwe tint en in totaal in 2 witte nuances.
€ 1,59
essence french manicure brush                                   NIEUW
Top voor tips! Met de french manicure brush creëer je perfect gekleurde nageltips in elke gewenste kleur. Het kwastje is zo gevormd dat het de vorm van de nagel perfect volgt - voor een perfecte applicatie. Ook te gebruiken voor de moon manicure of colour blocking look. Tip: voor de juiste hoeveelheid kleur alleen het uiteinde van het kwastje in de nagellak dopen.
€ 1,69

Voor echte zonaanbidsters! Met de producten van essence sun club kun je je prachtige zomerkleurtje 365 dagen per jaar behouden! essence sun club heeft subtiel glanzende bronzers en een mix van warme, zomerse tinten voor een prachtige sun-kissed look. De bijzondere samenstelling en zorgvuldig geselecteerde texturen zorgen voor een betoverend en zijdezacht resultaat. De perfecte herinnering aan je laatste zomervakantie.
Met essence sun club kom je direct in de stemming voor zon, zee, strand en de perfecte teint – elke dag van het jaar!


essence sun club all-in-one bronzing highlighter       NIEUW
Het hele jaar door zomer! Met deze bronzer en highlighter in één creëer je prachtige glinsterende effecten of een subtiel gebruinde tint op het gezicht en de halslijn – afhankelijk van de look die je kiest! Deze poeder kan zelfs als oogschaduw worden gebruikt. De verschillende bruintinten en highlight schakeringen zijn perfect gecombineerd om zowel de teint van blondines als die van brunettes te verfraaien. De zachte poedertextuur met 3D imprint verzekert je van een zomerse teint, ook in het najaar! Verkrijgbaar in 2 versies – voor lichtere en voor donkerdere huidtypen.
€ 3,59


De essence herfst/winter collectie is vanaf september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


 







2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff