zaterdag 24 november 2012

Gastblog: Wintertrents 2012-2013

3 opmerkingen:
 
Wintertrends 2012-2013



Buiten is het volop herfst. De bladeren vallen van de bomen en de temperatuur gaat steeds verder naar benden. Voor je het door hebt staat de winter alweer voor de deur en het is niet verkeerd om daar goed op voorbereid te zijn. Hier onder kan je dan ook een aantal modetrends vinden waar je deze winter niet om heen kunt.


 

Jassen
De lengte van de meeste winterjassen is aankomende zomer tot ongeveer op de knie. Laat de trend van de langere jas je keuze niet belemmeren om een kortere jas te nemen, hier zijn er ook genoeg van te vinden. Daarnaast zijn er veel gebreide en gehaakte jassen te koop, het nadeel van deze jassen is dat ze niet allemaal even warm zijn Mocht je een gebreide of gehaakte jas willen kopen, let er dan goed op dat er een goede voering in zit, anders kan je het nog wel eens heel erg koud krijgen.

Mutsen
De trend op het gebied van mutsen is de zogenaamde ‘beanie’. Deze lange muts zien we al een aantal jaar in het straatbeeld, maar deze wintern kan je er echt niet meer omheen. De beanie is vooral populair in winterse kleuren zoals bordeauxrood, paars, groen en grijs. De kleur van de muts kan je natuurlijk perfect matchen met de kleur van je overige accesoires zoals je schoenen.

Peplum
Peplum, ofwel het schootje, is helemaal in. Voor het geval je het gemist hebt: Peplum is het uitlopend stukje ruche dat op de heup valt. Hier kan je wat voorbeelden vinden: 1, 2, 3. Het kan op een topje, rok of jurk toegevoegd zijn en legt daardoor dus een extra accent op de vrouwelijke vormen. Deze trend was al te zien bij een aantal zomerjurkjes, en deze winter zal je het veel in de winkels tegen komen. Als je iets met peplum wilt kopen neem dan alleen een exemplaar dat perfect bij jouw lijf aansluit. Zorg er voor dat het geen loose fit is want dan mist het effect zijn doel. Je kan peplum kleding gemakkelijk online kopen.

Dit is een gast artikel geschreven door Kim Vos.

Wat zijn jou winter musthaves voor deze winter?

xoxo

3 opmerkingen:

  1. Ik hou van de peplum, ik heb echt een hele mooie van h&m gekocht :)
    Vind je het leuk om elkaar te volgen?
    Liefs, Anna

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lijkt me leuk om elkaar te volgen, ik ga je vanaf nu volgen ;)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff